Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 15.06.2017

RADI SE I NOĆU: Ovako izgleda gradnja Naučno-tehnološkog parka na Limanu (FOTO)

Moj Novi Sad 15.06.2017
U toku su radovi na jednom od najvećih i najznačajnijih gradilišta Novog Sada, na gradilištu Naučno-tehnološkog parka. Članovi udruženja " NS Build" imali su priliku da posete gradilište i da se uvere da radovi teku u najboljem redu, što… »

Namirnice koje ubrzavaju topljenje kilograma

Moj Novi Sad 15.06.2017
Neke namirnice možete da jedete svakog dana, a one vam pomažu da se otarasite suvišnih kilograma. Grejpfrut Ubrzava metabolizam i pomaže pri gubitku kalorija. Bogat je vlaknima i pomoći će u stabilizaciji nivoa šećera u krvi. Celer Krije jednu… »

SRBIJA DOBILA PREMIJERKU: Ana Brnabić mandatar za sastav nove vlade

Moj Novi Sad 15.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je na konferenciji za medije da je mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić. Ana Brnabić je ušla u prethodnu vladu, formiranu nakon parlamentarnih izbora 2016. godine, kao nestranačka ličnost i… »

NAŠ IZBOR: Pet najboljih lokacija za trčanje u Novom Sadu i okolini (FOTO)

Moj Novi Sad 15.06.2017
Preznojali smo se za vas tražeći idealna mesta za džoging u gradu. Smatraju ga najdostupnijim i najjeftinijim sportom. Kako i ne bi, potrebno je jednostavno da krenete. Možete samo da izađete na ulicu i napravite neku rutu u bilo kom pravcu, možete… »

"Festival noćnog neba" u subotu u Planetarijumu na Tvrđavi

Moj Novi Sad 15.06.2017
Popularizacija nauke kroz sadržaje namenjene Novosađanima svih uzrasta. Projekat “Festival noćnog neba” proizvod je jednosemestralne saradnje Departmana za Nove medije Akademije umetnosti Novi Sad, Astronomskog društva Novi Sad (ADNOS) i… »

"VODOVOD": Havarije na Podbari i Adicama, Ledinci bez vode do kasnih večernjih časova

Moj Novi Sad 15.06.2017
Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas, 15. juna, do 13 sati biti ulica Đorđa Jovanovića na Podbari, a do 14 sati parna strana ulice Branka Ćopića – od broja 52 do broja 108 – na Adicama Da… »

GRADSKA KUĆA: Uručena priznanja dobrovoljnim davaocima krvi (FOTO)

Moj Novi Sad 15.06.2017
Gradonačelnik "skinuo kapu" herojima današnjice. Povodom 14. juna, Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je juče u Gradskoj kući višestruke dobrovoljne davaoce krvi, koji su u prethodnoj godini… »

Roditelji žrtava iz "Kontrasta" ogorčeni najnovijom presudom

Moj Novi Sad 15.06.2017
Nakon izricanja oslobađajuće presude protivpožarnim inspektorima, članovi porodica nastradalih ne slažu se sa odlukom suda. Roditelji žrtava požara u diskoteci "Kontrast" ne kriju ogorčenje najnovijom slobađajućom presudom izrečenom novosadskim… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 16 beba

Moj Novi Sad 15.06.2017
Nastavlja se dominacija dečaka u novosadskom porodilištu. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 14. juna u sedam časova, do 15. juna u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 16 beba – šest devojčica i… »