Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 09.08.2017

Horoskopski znaci najtalentovaniji za laganje

Moj Novi Sad 09.08.2017
Bez obzira na to da li ste pobornici povremenog laganja ili se zalažete samo i isključivo za istinu, nije loše da znate koji horoskopski znaci imaju najviše talenta za neistinu. Blizanci Njihova neiskrenost često nije namerna, ali svejedno dolazi do… »

Rikša sa Telepa na novosadskim ulicama

Moj Novi Sad 09.08.2017
Kao tehničar na pokrajinskoj televiziji Atila Feher iz Novog Sada obišao je mnoge zemlje sveta. Inspirisan rikšama, koje je upoznao na putovanjima tokom karijere, pre godinu i po dana ovaj penzioner je došao na ideju da napravi svoje prevozno… »

Podrška Grada klubu „Dinamo“ iz Budisave

Moj Novi Sad 09.08.2017
Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin posetio je Fudbalski klub „Dinamo“ iz Budisave koji ima višedecenijsku tradiciju i tom prilikom razgovarao sa upravom i igračima, kao i sa predstavnicima Gradskog fudbalskog saveza -… »

Prve kazne roditeljima koji su odbili da vakcinišu decu

Moj Novi Sad 09.08.2017
Prve novčane kazne za roditelje koji nisu vakcinisali decu MMR vakcinom protiv zauški, rubeola i malih boginja izrečene su u Beogradu, a prema podacima Prekršajnog suda u protekla tri meseca izrečene su tri novčane kazne, kao i 10 opomena. Od marta… »

CineStar: Rekordan broj posetilaca tokom akcije „Dan za 160“

Moj Novi Sad 09.08.2017
U bioskopima CineStar tražila se ulaznica više, preko 70.000 gledalaca spas od letnjih vrućina potražilo je u CineStar bioskopskim dvoranama uz odlične filmove i još bolje cene. Tradicionalna CineStarova akcija DAN ZA 160! kada cena bioskopske… »

Borivoj Bora Mirosavljević: Majstor fotografije proslavio 80. rođendan i 66 godina rada

Moj Novi Sad 09.08.2017
Retrospektivnom, 52. samostalnom izložbom fotografija "Slikom oko sveta", u njegovom rodnom Futogu i u Novom Sadu, Borivoj Bora Mirosavljević, doajen, majstor fotografije, obeležio je 80. rođendan i 66 godina publicističkog i umetničkog rada. Uz… »

Na ovim kuhinjskim predmetima i mestima ima najviše opasnih bakterija

Moj Novi Sad 09.08.2017
Mnogi ljudi misle da je kupatilo najprljavije mesto u kući, ali kako upozoravaju naučnici, kuhinja je pravo leglo bakterija. Bakterije se kriju svuda u kuhinjama, čak i na mestima koja nisu toliko očigledna, poput sunđera, ponekada prljavijim čak i… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 25 beba

Moj Novi Sad 09.08.2017
Dečaci su ovog jutra brojniji. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 08.avgusta u sedam časova, do 09. avgusta u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 26 beba – jedanaest devojčica i petnaest dečaka… »

Kontrola pokazala da pijemo manje "lažne kafe" nego ranijih godina

Moj Novi Sad 09.08.2017
Najnoviji rezultati kontrole proizvodnje kafe koju je sprovelo Ministarstvo poljoprivrede u protekla dva meseca pokazuju da je kvalitet i bezbednost omiljenog napitka u Srbiji na veoma visokom nivou. Od 30 uzoraka, jedan proizvođač kafe "sladio" je ovaj… »