Izvor: Sportski žurnal/Sport arhiva vesti 18.08.2017

Letnja pijaca: Rudović Spartakov tri godine, Mijić u Radniku, Maričić Javorov...

Sportski žurnal 18.08.2017
Subotičani su nastavili sa praksom angažovanja talentovanih fudbalera. Juče je ugovor sa Spartak Ždrepčevom krvi potpisao mladi crnogorski reprezentativac Anđelo Rudović. Saradnja je overena na tri godine. Momak iz Berana, ponikao u školi Mogrena… »

Voždovac doveo igrača iz Partizanove škole

Sportski žurnal 18.08.2017
Nas dvojica se poznajemo još iz mlađih, reprezentativnih selekcija. Praktično sarađujemo već dve, tri godine i za Maksu imam samo reči hvale. Zadovoljstvo je što je sa nama. Nema sumnje da je u pravoj sredini, u kojoj će moći da ispuni potencijal… »

Dimitrijević iznenađen dezinformacijama: Nisam u Radniku

Sportski žurnal 18.08.2017
Nikola Dimitrijević se ovog leta rastao sa Radom i odmah posle uzimanja papira na Banjici dobio konkretnu ponudu Radnika. Do dogovora sa Surduličanima na kraju nije došlo i nalazi se i dalje na listi slobodnih fudbalera sa dugogodišnjim superligaškim… »

Borac: Navijačka ispomoć

Sportski žurnal 18.08.2017
U očekivanju prvog domaćinstva u sezoni, 9. septembra i duela sa Zemunom, navijači su od srca pomogli da još uvek nedovršeno zdanje kraj Morave sve više liči na reprezentativnu sportsku arenu. Najvernije pristalice nijednog trenutka nije u odluci… »

Najbolji golman u istoriji Borca iz Čačka ponovo u svom klubu

Sportski žurnal 18.08.2017
Nastavljeno prestrojavanje kraj Morave, Stevanović ostao direktor, Avramović na čelu škole. U međuvremenu održana je i sednica UO, finansijska i organizaciona konsolidacija bili su u centru pažnje prilikom donošenja odluka rukovodstva kluba… »

Brđani aktivni: Ožegović na izlaznim vratima, Ovusu pred potpisom, Trujić sledeća želja

Sportski žurnal 18.08.2017
Čukaričkom ne cvetaju ruže na startu prvenstva, a nije tajna da su odlasci Jeftića i Radonjića totalno poremetili balans u ekipi. Po rečima Vladimira Matijaševića, sportskog direktora superligaša sa Banovog brda, uskoro bi i ti problemi trebalo… »