Izvor: Mozzart sport/Sport arhiva vesti 24.08.2017

A sad - Gruzija! Bez Kalinića, verovatno ni Lazića

Mozzart sport 24.08.2017
Ekipa Ilijasa Zurosa prvog dana je napravila iznenađenje pobedom nad Grčkom. Italijanski posao je odrađen, vreme je za - Gruziju (TV Arenasport, 17.45). Košarkaškoj reprezentaciji Srbije ostale su još dve utakmice do kraja priprema za Evrobasket… »

Poslednja vest: Rodić igra!

Mozzart sport 24.08.2017
Levi bek se oporavio od loma prsta. Delovalo je u jednom trenutku da su šanse da Milan Rodić zauzme mesto kraj leve aut linije u revanš meču duela sa Krasnodarom svedene na minimum. Nekadašnji član OFK Beograda i Krila Sovjetov osećao je posledice… »

Tiket - tradicije: Dve dvojke, 2-3 i 3+

Mozzart sport 24.08.2017
Brojke kažu: Golovi u Južnoj Americi i Indoneziji, pobede gostiju na Farskim Ostrvima i u Luksemburgu. Sastavili smo tiket za dobro jutro! Da bismo došli do ukupne kvote, pomogle su nam tradicije međusobnih mečeva... - Petrolero i Nasional Potosi… »

Došlo vreme da Esbjergu krene

Mozzart sport 24.08.2017
Skive trenutno ima najlošiju odbranu. Pukim posmatranjem tabele druge danske lige, lako se dođe do zaključka da je Skive autsajder protiv Esjberga na zatvaranju petog kola (18.00), iako igra pred svojom publikom. Da je kriza domaćina kojim slučajem… »

Vaterpolo dvojka u Botnijskom zalivu

Mozzart sport 24.08.2017
Očekuju se golovi na severu. Utakmice švedskih nižih liga prava su poslastica za ljubitelje klađenja na golove, pa ni uvodni duel 19. kola Severne grupe Druge divizije između Teftea i Šeleftea ne bi trebalo da bude izuzetak. Gosti su trenutno na… »

Ludi tiket, četvrtak, 481.289: Profesorska lekcija na temu 1&VG2

Mozzart sport 24.08.2017
Ne baš česta opklada, ali... Retko ćete je videti i na tiketima redovnih posetilaca kladionica, onih koji su sa dugačkim stažom upili svu mudrost sveta. Kombinacija 1&VG2 (domaćin će pobediti i u drugom poluvremenu će biti postignuto više golova)… »

Vatromet na Sumatri za dobro jutro

Mozzart sport 24.08.2017
Bali u svojim redovima ima najboljeg strelca lige. Da li je domaćin precenjen ili gost potcenjen? Biće da je istina negde između. Fudbaleri Semen Padanga i Bali Junajteda zatvaraju 21. kolo indonežanske prve lige, a trener domaće ekipe Nil Majzar s… »

Lidi tiket (-), četvrtak, 517.158 dinara: Umesto Torpeda ćorak za pola miliona

Mozzart sport 24.08.2017
Pogodio 13 parova, ali se tu zaustavio... Ime mu kaže da se zove Torpedo, ali od juče je najveći ćorak od kluba za našeg kladioca koji je imao neverovatan tiket i na kraju mu je samo gol nedostajao za dobitak od preko pola miliona. Tiket je uplaćen… »