Izvor: Jug press/Regioni arhiva vesti 01.09.2017

Stanković čestitao Kurban Bajram

Jug press 01.09.2017
BEOGRAD Predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković čestitao je Kurban Bajram svim vernicima islamske veroispovesti u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa, uz želju da im praznik donese porodičnu sreću i radost, mir… »

Dačić: Sve što je lepo ili je nezdravo, ili je štetno ili je nemoralno

Jug press 01.09.2017
LESKOVAC Potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je danas u Leskovcu da je Roštiljijada brend koji treba negovati I čuvati. “Ako gledate rezultate posle Roštiljijade, koliko ljudi ovde dolazi, a čuo sam podatak koji se kreće od 300.000 pa do… »

Srećko Mitrović iz ruke napravio pljeskavicu od 3,5 kilograma

Jug press 01.09.2017
LESKOVAC Ovogodišnja Roštiljijada donela je još jedan rekord., Srećko Mitrović uspeo je da popravi prošlogodišnji rekord za 100 grama, napravivši iz ruke pljeskavicu čija je težina 3,5 kilograma. Ona je pre pečenja imala prečnik od 0,39… »

Uz pomoć EU i Vlade Švajcarske rekonstrukcija pet osnovnih škola na jugu Srbije

Jug press 01.09.2017
LESKOVAC-KURŠUMLIJA-SURDULICA-BLACE-BELA PALANKA Zahvaljujući sredstvima Evropske unije i Vlade Švajcarske, posle gotovo pola veka, učenici i nastavnici pet škola na jugu zemlje – „Trajko Stamenković“ u Leskovcu, „Stojan Novaković“ u… »

U osnovnoj školi “Branko Radičević” u Bujanovcu celo odeljenje prvaka manje

Jug press 01.09.2017
BUJANOVAC U bujanovačku Osnovnu školu „Branko Radičević“ u prvi razred krenulo 125 prvaka , 26 manje u odnosu na prošlu godinu. Osnovne škole na teritoriji bujanovačke opštine danas su primile novih 383 učenika. Prvake je, u školi „Branko… »

Cvetanović delio poklone prvacima

Jug press 01.09.2017
LESKOVAC Svet sutra može biti makar malo bolji odigrate li danas važnu ulogu u životu deteta, rekao je jutros u osnovnoj školi “Svetozar Marković” gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kojoj je prvacima poželeo srećan polazak u školu… »

Nakon letnjih ferija đaci u školskim klupama

Jug press 01.09.2017
VRANJE Počela je nova školska godina, koja je za sve prvake, pa i one u Vranju od posebnog značaja. Posebno su se radovali prvaci zbog prvog susreta sa učiteljicom, drugaricama i drugovima sa kojima će tokom školovanja biti zajedno narednih godina… »

Vranjski kik bokseri u reprezentaciji

Jug press 01.09.2017
VRANJE Mladi kik bokseri iz Vranja, Andrija Stamenković član KBK „Junior“ i Marko Dinčić iz KBK „Vranje“ sastavni su deo juniorske reprezentacije Srbije. To je odluka selektora reprezentacija Srbije, Nevena Dondura, koju je doneo nakon… »

Šutanovac: Kosovo nije dnevno politički problem

Jug press 01.09.2017
LESKOVAC “Smatramo da Kosovo nije dnevnopolitički problem i smatramo da Kosovo ne sme da se zloupotrebljava u dnevnoj politici ” , rekao je predsednik DS Dragan Šutanovac za JUGpress. “Nemamo puna saznanja dokle se u tim razgovorima stiglo, niti… »

Leskovačka Roštiljijada uveče

Jug press 01.09.2017
LESKOVAC Atmosfera sa leskovačke Roštiljade Podelite Štampaj Facebook Twitter Google Email Skype I ovo Vam može biti interesantno… »