Izvor: Beta video arhiva vesti 27.09.2017

Labović: Povećali smo broj poseta i noćenja

Beta video 27.09.2017
BEOGRAD - Direktora Turističke organizacije Srbije Marija Labović rekla je da turizam spada u tri izvozne grane koje ostvaruju najviše prihoda. ``Povećali smo broj poseta i noćenja zahvaljujući kampanjana i promocijama koje vodimo i nastavićemo taj… »

Uručene nagrade Turistički cvet

Beta video 27.09.2017
BEOGRAD - Turistički cvet dobila je organizacija za turizam i kulturu Sokobanja, manifestacija Dani ludaje u Kikindi, Sabra kompaniji Beograd, hotelu Falkenštajner Beograd, Etno selo Vrhopolje kod Ljubovije, Aeodromu Nikola Tesla iz Beograda. Specijalna… »

Ljajić: Prihodi od turizma skoro 1,2 milijarde evre

Beta video 27.09.2017
BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je danas da će ova godina biti rekordna u turizmu i da se Srbiji približava deviznom prilivu od 1,2 milijardi evra. On je na dodeli Turistističkog cveta, najviše nagrade u… »

Ljajić: Povećaćemo i ubrzati domaće i strane investicije

Beta video 27.09.2017
BEOGRAD- Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić je rekao da će se povećati i ubrzati domaće i strane investicije, kako bi unapredili turističku ponudu i kvalitet usluga i najavio set mera podrške razvoju turozma u Srbiji.… »

Jovanovič: Sastanak sa kineskim kompanijama jedan od najvažnijih

Beta video 27.09.2017
BEOGRAD - Sekretar Udruženja za elektronske komunikacije i informaciono društvo PKS Jelena Jovanovič izjavila je da je stanak sa kineksim kompanijama danas jedan od najvažnijih.… »

Matić: Robna razmena između Kine i Srbije u 2016. godini 590 miliona dolara

Beta video 27.09.2017
BEOGRAD - Državna sekretarka u Ministarstvu za trgovinu , turizam i telekomunikacije Tatjana Matić istakla je da je robna razmena između Kine i Srbije za 2016. godini iznosila 590 miliona dolara, a samo prva četiri meseca ostvanren je rast od 20 odsto… »

Matić: Današnji sastanak označava tehničku primenu Memoranduma

Beta video 27.09.2017
BEOGRAD - Državna sekretarka u Ministarstvu za trgovinu , turizam i telekomunikacije Tatjana Matić rekla je da današnji susret označava tehničku primenu Memoranduma o razvoju informatičkog puta svile.… »

Matić: Fokusirali smo se na četiri prioritetne oblasti

Beta video 27.09.2017
BEOGRAD - Državna sekretarka u Ministarstvu za trgovinu , turizam i telekomunikacije Tatjana Matić rekla je da se ovim memorandumom otvaraju mnoge oblasti za saradnju. ``Mi ćemo se danas fokusirati na četiri prioritetne oblasti, koje smo usaglasili sa… »

Vučić se sastao sa delegacijom Doma lordova Parlamenta Velike Britanije

Beta video 27.09.2017
BEOGRAD - Delegacija Doma lordova Parlamenta Velike Britanije u poseti Srbiji gde se u Predsedništvu Srbije sastala sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. (pokrivalice)… »