Izvor: Moj Novi Sad/Vojvodina arhiva vesti 02.10.2017

Prst na kom nosite prsten govori o vašem karakteru

Moj Novi Sad 02.10.2017
Prst koji ste izabrali da na njega stavite prsten govori o vama mnogo više nego što ste mislili - o vašem karakteru, ali i željama. Ako prstenje nosite na više različitih prstiju, na primer, to znači da vaša ličnost ima kombinaciju različitih… »

Parfemi i toaletne vode puni hemikalija i štetni po zdravlje

Moj Novi Sad 02.10.2017
Premda vaš parfem ili dezodorans čarobno mirišu, vrlo je verovatno da su prepuni hemikalija i toksičnih sastojaka koji mogu biti vrlo štetni za zdravlje. Svaka treća osoba povremeno zbog osetljivosti na sastojke parfema doživi simptome poput… »

Razlozi zbog kojih treba da jedete kruške

Moj Novi Sad 02.10.2017
Ovo voće prirodan je izvor energije, jer sadrži monosaharide, fruktozu i glukozu, kao i levulozu Kruška, sočno i slatko voće, idealna je namirnica za osobe izložene stresu i užurbanom stilu života. Prirodan su izvor energije, jer sadrže znatne… »

Trinaest ljudi osumnjičeno za dilovanje droge

Moj Novi Sad 02.10.2017
Policija će podneti krivične prijave protiv trinaest osoba, zbog sumnje da su neovlašćeno držali opojnu drogu.… »

NOVOSADSKA REALNOST: Šta se krije iza sve brojnijih oglasa za posao u Gradu

Moj Novi Sad 02.10.2017
U Novom Sadu postoji jedan interesantan fenomen koji možete da primetite ukoliko se prošetate gradom ili otvorite "Oglasnik" subotom – mnoštvo ponuda za posao. Svi kafići, marketi, pekare, apoteke, zanatlije… traže radnike, a sa druge strane puno… »

Spens i Liman 3 i 4 danas od 16 sati bez tople vode

Moj Novi Sad 02.10.2017
"Novosadska toplana" najavila poremećaj u isporuci na konzumnom području Toplane "Jug". Danas, 2. oktobra, od 16 časova, zbog velikog gubitka vode na Toplani "Jug", doći će do prekida u isporuci toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za… »

Radosne vesti iz Betanije: Tokom vikenda rođeno 57 beba

Moj Novi Sad 02.10.2017
Devojčice dominirale tokom poslednja 72 časa. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 29. septembra (petak) u sedam časova, do 2. oktobra (ponedeljak) u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 57 beba – 36… »

FOTO: Budući policajci i policajke posetili Dečije selo u Sremskoj Kamenici

Moj Novi Sad 02.10.2017
Polaznici 14. i 15. klase Centra za osnovnu policijsku obuku posetili su Dečije selo "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici i štićenicima tog sela uručili televizor najnovije generacije i slatkiše. Kako je javljano na sajtu MUP Srbije, poseta je… »

TRAŽE PARTNERA: JKP "Stan" uskoro postaje "Stan NS"?

Moj Novi Sad 02.10.2017
Javno komunlano preduzeće "Stan" raspisalo je međunarodni oglas kojim traži privatnog partnera, kako bi se spaslo od stečaja. Kako javlja 021.rs, u oglasu koji je otvoren do 23. novembra, traži se privatni partner koji je spreman da izmiri dugovanja… »

Skupština Grada otpisala potraživanja u iznosu od 4,5 miliona dinara

Moj Novi Sad 02.10.2017
Na predlog Vlade, Skupština Novog Sada "Industriji obuće Beograd" otpisala poreska dugovanja. Neplaćeni porez na zarade zaposlenih dostigao 2,8 miliona dinara. Kako pišu "Novosti", da bi postupak privatizovanja AD "Industrija obuće Beograd" bio… »