Izvor: Dnevnik/Sport arhiva vesti 05.10.2017

Bečka policija upozorava navijače o javnoj bezbednosti

Dnevnik 05.10.2017
BEČ: Bečka policija, povodom utakmice između fudbalskih reprezentacija Austrije i Srbije na bečkom stadionu "Ernst Hapel", upozorava navijače na Zakon o javnoj bezbednosti. Prema tom Zakonu pristup mestu održavanja utakmice, za vreme trajanja… »

Almati: Đere u polufinalu

Dnevnik 05.10.2017
Istog dana srpski teniser Laslo Đere plasirao se u polufinale čelendžera na zemlji u Almatiju - Kazahstan. On je savladao Belgijanca Artura de Grifa 147. na ATP listi sa 2:0 (6:3, 6:3) u setovima. Meč je trajao sat i 12 minuta. U polufinalu će se… »

Memorijalni turnir “Žarko Petrović”: Novosađani nadomak pehara

Dnevnik 05.10.2017
Drugom pobedom na Memorijalnom turniru “Žarko Petrović”, odbojkaši Vojvodine NS seme došli su na korak do osvajanja prvog mesta i pehara. Posle grčkog Finikasa, crveno-beli su maksimalnim rezultatom savladali danski Gentofte, posle svega nešto… »

Duško Tošić: Nikad bolja atmosfera

Dnevnik 05.10.2017
Univerzalni defanzivac Bešiktaša Duško Tošić naknadno je dobio poziv da se priključi reprezentaciji, nakon povrede Spajića. Iskustvo je na njegovoj strani i nije isključena mogućnost da bude u startnoj postavi u Beču, na poziciji štopera… »

Daniel Avramovski: Rezultati će biti još bolji

Dnevnik 05.10.2017
U četvrtak su fudbaleri Vojvodine malo izmenili dnevnu rutinu i, umesto da na teren izađu i pre i poslepodne, odradili su samo jedan trening. To im je stvorilo prostor za duže spavanje i odmor, što je igračima svakako prijalo posle napornih treninga… »

Muslinov “džoker” biće Ljajić

Dnevnik 05.10.2017
Iskusni selektor Muslin od prvog dana kvalifikacija nametnuo je jasan koncept igre, sistem koji funkcioniše kada iz njega zbog povreda i kartona ispadne po neka karika. Formirao je širi krug igrača na koje računa i po potrebi oni uskaču u vatru… »

Krem vojvođanskog sporta na Novosadskom sajmu

Dnevnik 05.10.2017
Pokrajinski sekretarijat za sport, u saradnji sa Sporstkim savezom Vojvodine i Zavodom za sport i medicinu sporta, okupio je krem vojvođanskog sporta, osvajače olimpijskih, svetskih i evropskih medalja i priredio nesvakidašnji ugođaj posetiocima… »

Vladimir Cukić, trener vaterpolista Vojvodine: Idemo na titulu

Dnevnik 05.10.2017
Prošle godine je malo nedostajalo vaterpolistima Vojvodine da se domognu prve titule prvaka države u bogatoj istoriji. Odlučivala je jedna utakmica i na kraju su Novosađani morali da se zadovolje vicešampionskim naslovom. Ove godine u takmičenje… »

Bečejci uspešno organizovali jubilarni 20. Međunarodni turnir

Dnevnik 05.10.2017
Džudo-klub Mladost iz Bečeja je u istom dana obeležio dva jubileja, međunarodni turnir održan je 20. put, a Memorijal „Željko Nikolić“ 10. put. Učešće je uzelo 320 takmičara iz 47 klubova iz Bosne i Hercegovine (4 kluba), Mađarske (1)… »

Jubilej Šahovskog kluba Kraljica PTT iz Petrovaradina

Dnevnik 05.10.2017
Šahovski klub Kraljica PTT iz Petrovaradina obeležio je lep jubilej – dve decenije postojanja i rada. Ovaj skromni kolektiv osnovali su pokojni Pera Antonić, u čijoj kući se prvo i igrao šah, zatim Cmiljko Banović, Krasoje Notaroš i drugi.Od… »