Izvor: Beta video arhiva vesti 10.10.2017

Poslovni forum Srbija-Turska

Beta video 10.10.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan govorili su učesnicima Poslovnog foruma Srbija-Turska i prisustvovali potpisivanju Memoranduma o razumevanju. (pokrivalice)… »

Vučić: Niko sem Turaka neće da ode

Beta video 10.10.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je dodao da se posebno zahvaljuje turskim kompanijama koje su otvarale pogone u najsiromašnijim krajevima Srbije. ``Niko sem Turaka neće da ode u Lebane, Vladičin Han, Krupanj, ta mala mesta u Srbiji… »

Vučić: Cilj je da imamo što više turskih investicija i bolju saradnju sa Turskom

Beta video 10.10.2017
BEOGRAD - ``Naš cilj je da imamo što više turskih investicija i bolju saradnju sa Turskom``, rekao je predsednik Aleksandar Vučić na zatvaranju Poslovnog foruma ``Srbija-Turska`` i dodao da će Srbija subvencijama i podsticajima podržati ulaganja iz… »

Valstrom: Zapadni Balkan region koji ima puno bezbednosnih izazova

Beta video 10.10.2017
BEOGRAD - Ministarka spoljnih poslova Švedske Margot Valstrom je ocenila da se jasno vidi da je Zapadni Balkan region koji ima puno bezbednosnih izazova i da se situacija razlikuje od zemlje do zemlje, kada je reč o pristupanju EU, pogledima na NATO i… »

Valstrom: Region treba podstaći da nastavi sa reformama

Beta video 10.10.2017
BEOGRAD - Ministarka spoljnih poslova Švedske Margot Valstrom koja je sa kolegom iz Finske Timom Soinijem posetila Srbiju i Makedoniju, rekla je agenciji Beta kazala da se oni zalažu da Zapadni Balkan bude tema u Evropkoj uniji i da veruju da zemlje u… »

Valstrom: Neophodno da region gleda u budućnost

Beta video 10.10.2017
BEOGRAD - Upitana o tome šta je najveća prepreka u odnosima u regionu, ministarka spoljnih poslova Švedske Margot Valstrom je rekla da je neophodno da region gleda u budućnost, a ne samo istoriju i prošlost.… »

Valstrom: U Srbiji dolazi do sukoba interesa

Beta video 10.10.2017
BEOGRAD - Upitana šta je najveća prepreka na evropskom putu Srbije, ministarka spoljnih poslova Švedske Margot Valstrom je kazala da u Srbiji dolazi do sukoba interesa. ``Rusija, Turska i druge zemlje imaju svoje interese u ovom delu Evrope. Mi možemo… »

Valstrom: Potrebno je očuvati diplomatske odnose

Beta video 10.10.2017
BEOGRAD - Upitana da li će Srbija morati ``da odabere stranu``, ministarka spoljnih poslova Švedske Margot Valstrom je rekla: ``Na kraju da``, ali da je potrebno očuvati diplomatske odnose. ``Sa druge strane moramo da očuvamo diplomatske odnose sa… »

Vučić: Potpisani sporazumi sa Turskom povećaće broj turskih investitora i uvoz i izvoz

Beta video 10.10.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas nakon potpisivanja više sporazuma sa Turksom da su oni od velikog značaja jer će povećati broj turskih investitora i uvoz i izvoz izmedju dve zemlje.… »

Potpisano više sporazuma o trgovini i ekonomskoj saradnji

Beta video 10.10.2017
BEOGRAD - Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je u toku dvodnevne posete Srbiji sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem potpisao medjudržavne sporazume o trgovini i ekonomskoj saradnji. (pokrivalice)… »