Izvor: Niške vesti/Regioni arhiva vesti 11.10.2017

Nišlijka sa licem junakinja ruskih bajki (FOTO)

Niške vesti 11.10.2017
Ova Nišlijka ima samo četrnaest godina a već vlada modelingom, sarađuje sa najboljim srpskim fotografima a Marko Stamatović iz Kragujevca video je Sofiju Đorđević kao slovensku lepoticu čije lice najbolje oslikava ruske bajke. Ovaj fotograf doneo… »

Razbijanje malera uz uživo muziku- petak 13 u restoranu DIAMANT DSM

Niške vesti 11.10.2017
Bilo da ste sujeverni ili ne petak 13 imate gde da provedete tako da razbijete maler ili jednostavno se dobro provedete. Mnogo je priča vezano za ovaj datum, ali sve one nemaju značaj kada ste u dobrom društvu i na pravom mestu. U restoranu Diamant… »

Francuski filmski karavan u Nišu

Niške vesti 11.10.2017
U Pozorištu lutaka, uz podršku Kupina Filma i Francuskog instituta u Nišu biće održan još jedan ciklus francuskih filmova. Od 12. do 15. oktobra svi ljubitelji francuske kulture i kinematografije moći će da pogledaju nova ostvarenja u okviru… »

Uspešno održan humanitarni koncert veterana folklora

Niške vesti 11.10.2017
Minulog vikenda u Nišu su održani Drugi Susreti Veterana Folklora pod nazivom „U NIŠ KUJ ĆE DOĐE DUŠU ĆE DA SMIRI“ u organizaciji Ansambla narodnih igara i pesama MOZAIK. „Zadovoljni smo brojem ansambala koji su bili u Nišu na festivalu… »

Jovanović: „Jedu ribić u kajmaku, podvarak i punjene paprike, dok građani gladuju“?

Niške vesti 11.10.2017
“Iako ništa nisu uradili na Panteleju, pa čak ni ulicu, od kako su došli na vlast, čelnici ove opštine, kako čitamo u medijima, jedu ribić u kajmaku, podvarak i punjene paprike, to valjda nemaju kod kuće, jagnjeće i praseće pečenje, juneći… »