Izvor: Noizz arhiva vesti 08.11.2017

Festival čokolade u Dorćol Platzu

Noizz 08.11.2017
Na prvom Festivalu čokolade u Dorćol Platzu 11, 12. i 13. novembra, ljubitelji čokolade i čokoladnih poslastica imaće priliku da degustiraju i kupuju po festivalskim cenama proizvode koje vole, ali i da pronađu neke nove ukuse zadovoljstva - iz… »

Pravo ime Mile Kunis je Milena

Noizz 08.11.2017
Svi dobro znam da je američka glumica poreklom iz Ukrajine, ali njeno ime uopšte ne glasi kako smo svi mislili. Većina svetskih medija ispratila je ispovest Mile Kunis o povratku u Ukrajinu, zemlju u kojoj je rođena. Ona je u gradu Černovci provela… »

14-godišnju manekenku koja je umrla od iscrpljenosti plaćali 8 dolara dnevno

Noizz 08.11.2017
Vlada Dzjuba, ruska devojčica koja je od iscrpljenosti preminula u Kini radeći kao model, bila je plaćena bednih 8 dolara kada se oduzmu troškovi smeštaja, hrane i avionske karte. Ona je propuštala časove u školi zbog tromesečnog ugovora koji bi… »

Monika Beluči štiti čoveka koji je zlostavljao žene

Noizz 08.11.2017
Monika Beluči je primila nagradu Virna Lizi, a novinari su jedva dočekali da je pitaju da li je i ona kao mnoge druge glumice bila meta muškaraca iz filmske industrije. Čitavo klupko koje je počelo da se odmotava sa slučajem Harvija Vajnštajna… »

Novembar u BGu je praznik elektronske muzike - šta izabrati, a ne pogrešiti?

Noizz 08.11.2017
Kako preživeti ovaj novembar? Kako stići, gde otići? Uzbudljivi tamni vilajet od žurki kreće već ovog vikenda (sećate se priče o tamnom vilajetu - onom mestu gde ćeš se kajati ako nešto uradiš, ali ćeš se kajati i ako ne uradiš). Broj… »

Džordž Kluni se oprašta od glume

Noizz 08.11.2017
Slavni glumac saopštio je da se povlači iz posla kojim se decenijama bavio, a može da se predomisli samo ako mu ponude neku baš dobru ulogu. Izgleda da su Kluniju dani u Holivudu odbrojani, ali isključivo njegovom odlukom. – Već dugo vremena se… »

Spilberg, Strip, Henks: Recept za filmsko remek-delo

Noizz 08.11.2017
Objavljen je prvi trejler za film "The Post" Stivena Spilberga u kojem glavne uloge tumače oskarovci Tom Henks i Meril Strip. U vreme kada se novinarstvo nalazi pod optužbama za lažne vesti, prva žena izdavač u istoriji Washington Posta Kej Grejem… »

"On je najbolji svih vremena": Skoti Pipen odlepio na Đokovića

Noizz 08.11.2017
Jedan od košarkaša koji je svojevremeno harao NBA parketom za našeg tenisera je izjavio da je najbolji svih vremena. Đoković se ovih dana nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, a pre nekoliko dana posetio je i Teodosića u Los Anđelesu. Sasvim… »

Car furao majicu koju mu je poklonila bivša, a nije ni znao šta piše na njoj

Noizz 08.11.2017
Mislio je da u pitanju lep poklon od bivše devojke, ali očigledno ju je baš povredio čim mu se na ovaj način osvetila. Jedan momak je doživeo veliki blam kada je od bivše devojke dobio majicu koju je sa ponosom nosio, a postao je hit na društvenim… »

Džek Nikolson ima 160 kila?!

Noizz 08.11.2017
Legendarni holivudski glumac danas je gotovo neprepoznatljiv, a sve zbog neumerenosti u jelu. Džek Nikolson (80) nesumnjivo je jedan od najvećih glumaca ikada, a način na koji se uživljavao u likove verovatno će se izučavati u školama glume širom… »