Izvor: Pravda arhiva vesti 24.11.2017

Dveri đonom na Vučića: Da li si zajedno sa agentima CIA učestvovao u lociranju Mladića? (video)

Pravda 24.11.2017
- Da li je Vučić zajedno sa agentima CIA, po nalogu Mikija Rakića, učestvovao u lociranju najtraženijeg Haškog optuženika – pitao je narodni poslanik Dveri, Zoran Radojičić, Aleksandra Vučića na današnjem zasedanju Narodne skupštine. Zoran… »

Transparent podrške Delija za Ratka Mladića: Hiljadu doživotnih da su ti dali... (video)

Pravda 24.11.2017
Fudbaleri Crvene zvezde igrali su juče veoma bitan meč u Minsku sa Bate Borisovim, a navijači crveno-belih koji su stigli iz Beograda dali su veliku podršku svojim ljubimcima. Naravno, kao i uvek Delije su imale i svoju poruku haškom tribunalu koji… »

Napali rusku imperiju pa dobili što nisu sanjali: Rusija sada ne želi višu cenu nafte, Amerika u panici. Evo zašto...

Pravda 24.11.2017
Rusija je najveći izvoznik nafte na svetu (sa sirovim i naftnim proizvodima u kombinaciji) i zarađuje oko 5 milijardi dolara mesečno sa cenom nafte od oko 60 dolara. Pa zašto se čini da se vlada ne slaže sa trenutnom cenom nafte, koja je porasla sa… »

Ti si jedan krpelj, imao si korist od mene: Kija sasula Slobi sve u lice (video)

Pravda 24.11.2017
Kristina Kija Kockar nedavno je ušla u rijaliti "Zadruga". Ona se u ovom šou programu suočila sa svojim, još uvek zakonitim, suprugom Slobom Radanovićem i njegovom devojkom Lunom Đogani. Od tog trenutka nastao je pravi haos! Od njenog ulaska, skoro… »

Šta to krije ili koga štiti svekar ubijene pevačice?! Vladimir je znao sa čim je ubijena Jelena

Pravda 24.11.2017
Otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, svega desetak dana posle zločina izjavio za medije da se "pravi ubica slobodno šeta gradom sa čekićem". Otkud je znao čime joj je smrskana glava?! Vladimir Marjanović (64), svekar… »

Težak šok u Ukrajini i EU: U Lugansku uništena peta kolona, sledi ujedinjenje sa Donjeckom i formiranje nove države…

Pravda 24.11.2017
Izgleda da se završilo dvovlašće u Luganskoj Republici i da je pobedila struja na čijem je čelu ministar unutrašnjih poslova Igor Kornet. Mnogi već iznose pretpostavke da su time otvorena vrata ne samo za objedinjavanje Luganske i Donjecke… »

Šešelj: Hagu najviše odgovara da Mladić umre (video)

Pravda 24.11.2017
Lider SRS Vojislav Šešelj predložio je da se hitno formira naučni institut za proučavanje sudske prakse Haškog tribunala. Šešelj je novinarima u Skupštini Srbije rekao da Srbija mora dati kvalitetan i stručan odgovor na sve što se dešavalo u… »

Hrvati nas truju: Sava puna otpada hrvatske farmaceutske industrije!

Pravda 24.11.2017
U reci Savi izmerena je 100 puta veća količina antibiotika od dozvoljene. Voda najviše zagađena otpadom hrvatske farmaceutske industrije. Hrvatski Institut "Ruđer Bošković" saopštio je da je u reci Savi izmerena 100 puta veća količina… »