Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 07.01.2018

Isključenja struje za ponedeljak, 8. januar

Moj Novi Sad 07.01.2018
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu i Beočinu. Novi Sad: - od 8 do 14 sati: povremeno u pojedinim ulicama naselja Klisa i Slana Bara. Beočin: - od 8 do 14 sati: povremeno u delu naselja… »

Vreme danas: Sunčano i toplo, najviša dnevna u NS oko 14°C

Moj Novi Sad 07.01.2018
Prema podacima RHMZ u Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo sa slabim i umerenim jugoistočnim vetrom i najnižom temperaturom od oko devet stepeni Celzijusa do najviše 18 stepeni. Naredne sedmice očekuje se u većini mesta malo do umereno… »

Procenite ga: Razlike između muškarca koji je spreman za brak i onoga koji nikada neće biti

Moj Novi Sad 07.01.2018
Muškarac koji može da se obaveže je samopouzdan, a koji ne može da uplovi u sigurnu luku veze i braka poseduje određene nesigurnosti. Evo koje su razlike između muškarca koji može da vam pruži zdravu i ozbiljnu vezu, i između onoga koji nikada… »

Pravo i pogrešno vreme za merenje telesne težine

Moj Novi Sad 07.01.2018
Kada ste na dijeti često stajete na vagu i pratite brojke koje pokazuje. Sigurno ste primetili da vaga pokazuje različitu težinu kada se merite u različito vreme, ali da biste imali pravu sliku o vašoj težini neophodno je da znate koje je pravo, a… »

Menja se nastavni program za gimnazijalce

Moj Novi Sad 07.01.2018
Od naredne školske godine u prvom razredu gimnazije učenici će birati dva od šest ponuđenih izbornih programa, pa će tako nedeljni fond povećati za dva časa, jer će broj obaveznih predmeta ostati isti. Sve to je predviđeno novim predlogom… »

Šarčević otkriva sve promene u školstvu u 2018. godini

Moj Novi Sad 07.01.2018
Informatika, osnove preduzetništva ali i više fizičkog čeka osnovce, dok će gimnazijalci birati predmete, imati svoje zadruge... U klupe za učenje će i profesori, najavljuje ministar prosvete Mladen Šarćević. Tokom 2017. urađeno je mnogo na… »

Nedeljni horoskop za period od 8. do 14. januara

Moj Novi Sad 07.01.2018
Šta možete očekivati po pitanju ljubavi, posla i zdravlja u drugoj januarskoj nedelji saznajte u ovonedeljnom horoskopu. OVAN LJUBAV: Bićete zagonetka drugima, a u duši spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. Ako već jeste u vezi… »

Danas je Božić, najradosniji hrišćanski praznik

Moj Novi Sad 07.01.2018
Predstavljamo vam običaje i sve što prati najradosniji hrišćanski praznik. Srbija i pravoslavni vernici danas slave Božić, najradosniji praznik među svim praznicima! Tog dana se ovaplotio Isus Hristos i postao čovek. Božić se slavi tri dana, a… »