Vesti » Beta 13.01.2018

Zelenović: Tek treba da pokažemo ono što stvarno znamo

Beta pre 3 dana
Beta
Rukometni reprezentativac Srbije Nemanja Zelenović rekao je danas da je njegova ekipa previše grešila u meču protiv Hrvatske na početku Evropskog prvenstva i dodao da veruje da to nije prava slika nacionalne selekcije.

"Mnogo je lakše sada razmišljati nego juče, malo smo hladnije glave, prespavali smo noć... Nismo bili baš sasvim svoji u ovoj prvoj utakmici, ali šta je, tu je, idemo dalje. Moramo da dignemo glavu i da pokažemo naš kvalitet", rekao je Zelenović, prenosi Rukometni savez Srbije.

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je sinić u Splitu od Hrvatske sa 22:32 (9:14), u utakmici prvog kola Grupe A na Evropskom prvenstvu.

"Imali smo previše grešaka i u napadu i u kontranapadu, što je Hrvatska iskoristila, ali verujem da to nije naša prava slika i da tek treba da pokažemo ono što stvarno znamo", rekao je Zelenović.

U drugom kolu Srbija će u nedelju igrati protiv Švedske, koja je juče izgubila od Islanda sa 26:24.

"Mislim da je Švedska pođednako jaka ekipa kao Hrvatska, ali nisu to pokazali u prvoj utakmici. Izgubili su i mislim da je to jedno malo iznenađenje, ali verujem da svako svakog može da pobedi u grupnoj fazi. Biće sigurno motivisani protiv nas... Pođednako su dobri na svakoj poziciji, i golmani i bevi i krila, moramo biti koncentrisani na svaki detalj", rekao je Zelenović.  

Utakmica je na programu sutra od 18.15.

(Beta, 13.01.2018)Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Evropsko prvenstvo Hrvatska

©2018 Netmark d.o.o.