Arhiva » Vesti » Danas 13.01.2018

Gurmanski raj – Ćevapaj

Danas subota, 13. januar 2018.  |  Piše: A. P. Piše: K. Živanović

Ćevabdžinica “Ćevapaj” predstavila je ponudu svog jelovnika zanimljivog naziva “sabrana jela” danas redakciji Danasa.

“Sabrana jela Princa sa Vračara” privukla su najveću pažnju ekipe Danasa, pa smo imali priliku da probamo, ali i pročitamo šta je “Biftek el grande”, “Balada o gospodinu ramsteku i gospođi nuteli”, “Gurmanski raj” ili “Rebarca” opisana sa “Tebra znaš kakva rebra! Ni trunke masti, ni trunke sala”. U jednako šaljivom tonu apetit se otvara i sa gurmanskim horoskopom koji predviđa da će vam se “desiti romansa sa dimljenim rebarcima koja može da preraste i u nešto više ukoliko batak pređe u crvenu zonu Jupitera”.

Za ovakvu kreativnost najzaslužniji je Darjan Todorov, organizator “Ćevapaja”, ili kako on kaže čovek za sve, uz menadžerku Anđela Gajović i šef kuhinje Vladimir Karić.

Tim “Ćevapaj” poklonio je našem glavnom uredniku i specijalnu rakiju “Ljuta ćevapijuša” sa porukom “Soroš zna zašto”.

U jelovniku za narudžbine ponuda je podeljena na “klopu do ručka” što obuhvata omlet, klopaj vapaj doručak, bakin doručak, energetski somun ili “jaja + kobaja”, u odeljku “roštiljijada” se nalazi meso sa roštilja kao što je “nije šija nego dimljeni vrat” ili “ćevap čista desetka” a u ponudi su i nezaobilazne salate. Uskoro će se na njihovom jelovniku naći i kuvana jela.

“Ćevapaj” se nalazi u Kursulinoj ulici 39 na Vračaru a nudi i dostavu na kućnu adresu na opštinama Vračar, Stari Grad, Palilula, Zvezdara, Voždovac i Savski venac u periodu od 12 do 23 sata. Minimum cene za dostavu na Vraćaru je račun do 400 dinara, dok je za ostale opštine dostava moguća za narudžbine preko 800 dinara. Kontakt telefoni su 060/6006922 011/4060932.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

princ

©2018 Netmark d.o.o.