Arhiva » Vesti » Danas 13.01.2018

Kad sveci marširaju

Danas subota, 13. januar 2018.  |  Piše: Vladimir Jokić Piše: Vla

Desna, desna! Desna, leva, jen, dva! (Svi Sveti)

1. januar

SVETI MUČENIK BONIFATIJE

Zahvaljujući ozbiljnoj i odgovornoj politici predsednika Aleksandra Vučića, dočekali smo ovo što smo dočekali. Kao i novu 2018. godinu.

4. januar

SVETA VELIKOMUČENICA ANASTASIJA

STRADALNICA

Ledeno doba u Americi. Florida u šoku: sneg pao posle tri decenije. Mraz okovao SAD od Teksasa do Nove Engleske.

Apokaliptično nevreme trese Evropu. Oluja "Eleanor" divlja u Francuskoj i Nemačkoj. Ledeni talas napravio haos u Britaniji. Potop u Parizu.

A u Srbiji - banja! Temperature, neuobičajeno visoke za ovo doba godine, kreću se i do 18 stepeni zahvaljujući ozbiljnoj i odgovornoj politici predsednika Aleksandra Vučića.

5. januar

PREPODOBNI NAUM OHRIDSKI

(TUCINDAN)

Dvočlani stručni tim (braća Rajt - Aleksandar i Andrija) izabrao je ponudu francuske kompanije Vinci Airports kao najpovoljniju na javnom tenderu i ovom ponuđaču dodelio 25-godišnju koncesiju za korišćenje beogradskog aerodroma Nikola Tesla.

7. januar

BOŽIĆ

Velikomučenik u glavu Aleksandar Vulin sa saradnicima obišao je bazu Jezerska mahala kod Bujanovca u Kopnenoj zoni bezbednosti i svim vojnicima i starešinama Vojske Srbije angažovanim na obezbeđivanju granice sa južnom srpskom pokrajinom uputio tradicionalni vojnički kliktaj "Hristos se rodi" na šta je iz hiljade grla odjeknuo neustrašivi otpozdrav "Vaistinu".

10. januar

SVETIH 20.000 MUČENIKA NIKOMIDIJSKIH

Na sednici 30 prepodobnih članova Predsedništva SNS odlučeno je da se, uz beogradske, hoće, neće, hoće, neće, hoće, neće, hoće, neće održati i parlamentarni izbori.

14. januar

OBREZANJE GOSPODNJE

(SRPSKA NOVA GODINA)

Evo, čekamo još jednu Novu godinu. Zahvaljujući ozbiljnoj, odgovornoj i nadasve mudroj politici predsednika Aleksandra Vučića, Srbija je, između dve stolice - one gregorijanske, Svete stolice pape Grgura i Cezarove julijanske - zaključila da je u nacionalnom interesu golim dupetom po srpskom trnju mlatiti.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2018 Netmark d.o.o.