Arhiva » Vesti » Danas 13.01.2018

Satnica svih događaja

Danas subota, 13. januar 2018.  |  Piše: T. K. Piše: Gordana Noni

Dok je doček nove 2018. godine, 31. decembra, bio organizovan tokom celog dana uglavnom na otvorenim prostorima i samo u centru grada, tokom večeri 13. januara doček se održava isključivo u zatvorenim prostorima i to po celom gradu.

Program se deli na dva dela, onaj besplatni i onaj za koji su potrebne karte, a ceo doček održava se na više od 20 lokacija.

Prvi od programa na koji građani imaju besplatan ulaz je pop i rok koncert novosadskih muzičkih škola u Studiju M (16.00); zatim slede "Neklasična tradicija" - nastup KUD-ova u holu Železničke stanice (17:30), Filharmonija mladih u Sinagogi (17.00); i opera za decu u dvorcu Eđšeg u izvođenju udruženja Visoko C (18.00).

U gimnaziji "Laza Kostić" Loran Prokopić nastupa sa bendom: "U potrazi za Slobodom" (19.30); u Kulturnom centru Futog nastupaju Anatolij Rečkin i Aleksander Lukaševič (20.00); a u Muzeju Vojvodine očekuje vas hor "Sveti Stefan Dečanski" (20.00).

Virtuelni vodič kroz Galeriju Matice srpske predstavlja novogodišnji program - doživi umetnost uz eksperimentalne zvuke sastava "Bloom" (20.00); u Domu b-12 nastupaju Josip A Lisac i Dodžo (21.00); a u Startit Centru nastupaju Peaceful Warrioris (22.00). Poslednji besplatni program je u Kulturnom centru Novog Sada na nastup Sare Renar iz Hrvatske i Ane Ćurčin iz Srbije (23.00).

Što se tiče programa na koji se ulaz plaća, za većinu su ulaznice već rasprodate, a više informacija možete naći na gigstix.com. Plaćeni program dočeka obuhvataju nastupi Lajbaha, Kaliopi, Dušana Svilara sa tamburaškim orkestrima, Divnu Ljubojević, IMAR sa Slobodanom Trkuljom, Matiju Dedića i Zorana Predina, Nikolu Vranjković, Marčela i Napeti Quintet, cirkus kabare na Spensu, di-džej nastupe (u Fabrici, Qarter-u, Dunavskom parku, Firchie-u).


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.