Arhiva » Vesti » Danas 14.01.2018

Muzički bioskop u CK13

Danas nedelja, 14. januar 2018.  |  Piše: Danas online Piše: PROMO

U sredu, 17. januara od 20 časova i 30 minuta, u Omladinskom centru CK13 održaće se Muzički bioskop posvećen bendu The Smashing Pumpkins.

The Smashing Pumpkins je jedan od najpopularnijih američkih rok bendova iz devedesetih godina prošlog veka. Na Muzičkom bioskopu prikazivaće se nastup ovog sastava iz 1996. godine u Dizeldorfu, koji prikazuje bend na vrhuncu slave, nakon izdanja komercijalno uspešnog albuma “Mellon Collie and the Infinite Sadness”.

“Za razliku od prethodnih albuma gde je frotnmen Džimi Čembrlin imao primarnu stvaralačku ulogu, na ovom albumu su drugi članovi imali veći udeo u stvaralačkom postupku, tako da ovaj nastup reflektuje dobre odnose u bendu, kao i široku lepezu zvukova: gotik, heavy metal, shoegaze, dream pop…” – kaže Ozren Lazić, koordinator muzičkog programa CK13.

U okviru Muzičkog bioskopa u CK13 na velikom platnu se gledaju legendarni koncerti i javni nastupi značajnih bendova i muzičara iz prošlosti. Na Muzičkom bioskopu je dozvoljeno i poželjno aplaudiranje, pričanje, pevanje, glasno oduševljavanje i sve ostalo što prati dobre koncerte.

Ulaz je besplatan.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Bioskop

©2018 Netmark d.o.o.