Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 14.01.2018

Evo ko je u prvih 20 na listi Srpske napredne stranke

Alo 14.01.2018
Srpska napredna stranka utvrdila je konačnu izbornu listu za predstojeće izbore u Beogradu, na kojoj, među prvih 20, gotovo da nema političara, a prvi na listi je hirurg dr Zoran Radojičić. Druga na listi, je balerina Aja Jung (1972). Diplomirala je… »

“Patkari” i Dveri odjavili Raduleta!

Alo 14.01.2018
Boško drži Raduleta na tihoj vatri, a “patkari” su ga već oduvali! Lider Pokreta “Dosta je bilo” je pozvao, kako je naveo, “istinske opozicione političke organizacije” na razgovor o saradnji na beogradskim izborima - pokret Luke… »

Zaratile Mica Zavetnica i Sašina Tanja

Alo 14.01.2018
Poznata novinarka i mlada političarka prekjuče su se pošteno "čašćavale". Naime, Milica Đurđević, članica Predsedništva Pokreta „Zavetnici“, gostovala je u jednoj emisiji i govorila o natalitetu. Njeno gostovanje nije se naročito dopalo… »

SNS: Usvojena izborna lista Za Beograd

Alo 14.01.2018
Na sednici Predsedništva i GO Beograd Srpske napredne stranke, danas je usvojena izborna lista za gradske izbore u Beogradu, pod nazivom "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", saopštila je ta stranka. "Predsedništvo SNS zaključilo je da… »

Palma: Dačić je isti Tito!

Alo 14.01.2018
Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma objasnio je zašto lider socijalista liči na Josipa Broza Tita. Lider socijalista Ivica Dačić i Josip Broz Tito jedan pored drugog - da, to može da se vidi na kalendaru SPS-a i JS-a za 2018. godinu… »

Ne obazirem se na uvrede, važni su rezultati!

Alo 14.01.2018
Premijerka Ana Brnabić u intervjuu za „Alo!“ rekla je sve što joj leži na duši. Premijerka je rekla sve, od toga u kakvim je odnosima sa kolegama iz Vlade, do odnosa prema uvredama koje stižu sa raznih strana. Otkrila je i šta misli o Draganu… »

Dodik s Rusima pravi vojsku!

Alo 14.01.2018
Dodik stvara plaćeničku paravojsku koju regrutuje u srpskom podzemlju, a obučavaju ih Rusi u Nišu, tvrde Britanci! Predsednik RS sve demantuje i kaže da su takve tvrdnje opasne! Plaćenici obučeni od strane Rusa pomažu formiranje paravojne jedinice… »