Izvor: Auto blog/Automobili arhiva vesti 14.01.2018

Novi Ford Ranger i zvanično

Auto blog 14.01.2018
Ubrzo nakon prve procurele slike Ford je i zvanično prikazao novu generaciju pick-up modela Ranger, čija premijera za širu javnost će se održati na predstojećem NAIAS sajmu automobila u Detroitu. Ukratko, iz Forda najavljuju da će novi Ranger biti… »

Dakar reli 2018. – Gospodin Karlos Sajnc prvi u generalnom

Auto blog 14.01.2018
Ako u Španiji upitate ko je u svetu brzine najveći gospodin, skoro svi će odgovoriti da je to EL MATADOR. Zaista taj veoma iskusni gospodar mnogih relija i nekadašnji dvostruki WRC prvak sa „tojotom“, 55-godišnji KARLOS SAJNC pre svega pleni… »

Dakar reli 2018. – Medju motociklistima razlika 22 sekunde posle 4.000 km

Auto blog 14.01.2018
DAKAR RELI je prepun neobičnih detalja, to je zaista maraton gde neka ustaljena pravila ne postoje i gde je boginja SREĆE važna, najvažnija i najbitnija za svakog učesnika. Ne vredi da ste najiskusniji, iz najbogatijeg i najboljeg tima, da imate… »

Da li je budućnost FIAT-a prelazak u kineske ruke ?

Auto blog 14.01.2018
Skoro deset godina nakon što je spasao trećeg najvećeg proizvođača automobila iz Detroita od gašenja uz pomoć vlade SAD, Serđo Markjone je učinio FIAT Chrysler zdravijim, bogatijim i mudrijim. Ali, uprkos povratku profitabilnosti i znatno… »

Audijev potpuno električni SUV E-Tron izlazi na jesen

Auto blog 14.01.2018
Audija sprema veliku "ofanzivu" na tržište SUV klase automobila sa osam novih modela planiranih do kraja tekuće decenije. Jedan od najvećih aduta kompanije iz Ingolštata trebalo bi da bude potpuno električni E-Tron quattro, koji će biti… »

Novi teaser video: Lexus LF-1 Limitless concept

Auto blog 14.01.2018
Lexus je objavio još jedan kratki teaser video kojim za NAIAS sajam u Detroitu najavljuje novo koncept vozilo. Tačnije, Lexus će 15. januara u Detroitu prikazati svoj LF-1 Limitless concept. Konkretnih detalja za sada nema, sem da se radi o konceptu… »

Novi Hyundai Veloster pre vremena

Auto blog 14.01.2018
Nešto pre zvanične promocije na sajmu automobila u Detroitu, u javnost je procurelo nekoliko zvaničnih slika nove generacije Hyundaijevog Velostera, uključujući tu i fotografiju njegove sportske N verziju. Kao što se i očekivalo, nekih radikalnih… »

Prvi utisci: Renault Koleos dCi 175 AWD X-Tronic

Auto blog 14.01.2018
Ubrzo nakon testa X-Trail modela sa 2.0 dCi motorom, na test nam je stigao novi Renault Koleos koji je takođe opremljen “povratnikom” 2.0 dCi uparenim sa novim CVT menjačem i 4×4 pogonom. Koleos je propitan u daleko prikladnijim uslovima za ovu… »

Land Rover Defender 2.2 TDCI 110 Station Wagon Chelsea Wide Track

Auto blog 14.01.2018
Kahn Design i njihov podbrend Chelsea Truck Company nam ove nedelje predstavljaju još jedan modifikovani Land Rover Defender. Vozilo nosi pun naziv Land Rover Defender 2.2 TDCI 110 Station Wagon Chelsea Wide Track, a dolazi u Fungus Green boji, sa… »

Nissan concept za sajam u Detroitu

Auto blog 14.01.2018
Nakon serije teaser videa, Nissan je objavio i najavnu sliku svog novog koncept vozila koje će uskoro predstaviti na sajmu automobila u Detroitu. Japanci još nisu saopštili detalje o ovom za sada neimenovanom vozilu, ali je poznato da se radi o studiji… »