Izvor: N1 Info arhiva vesti 14.01.2018

Putnički avion skliznuo s piste u Turskoj

N1 Info 14.01.2018
Avion turske niskotarifne kompanije Pegazus skliznuo je sa piste po sletanju u turskoj pokrajini Trabzon, što je izazvalo paniku među putnicima, a fotografije incidenta obišle su svet. Pilot je izgubio kontrolu nad avionom sa 162 putnika i članova… »

Vulin: Vojska i policija čuvaju granicu na najbolji način

N1 Info 14.01.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je tokom obilaska pripadnika vojske i policije na graničnom prelazu "Mokranje" kod Negotina, da je tokom njihovog angažovanja sprečen ilegalni ulazak preko granice više od 22.000 migranata. On je poručio da… »

Vulin: Utvrđeno je da tetka iz Kanade postoji

N1 Info 14.01.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je Uprava za sprečavanje pranja novca potvrdila da tetka njegove supruge u Kanadi postoji i da je isplato stan pre nego što je postao funkcioner. Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po nalogu… »

Dodik: Nisam protiv SAD i EU, "ne" držanju predavanja

N1 Info 14.01.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da on vodi doslednu, a ne konfliktnu politiku i poručio da nije protivnik Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije, ali da se protivi "njihovom razbacivanju i držanju predavanja". "Treba li da… »

Vučić: Zoran Radojičić prvi na listi SNS-a u Beogradu

N1 Info 14.01.2018
Prvi na listi Srpske napredne stranke za izbore u Beogradu biće profesor Medicinskog fakultata i direktor Univerzitetske klinike u Tiršovoj, dr Zoran Radojičić, izjavio je predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić koji ne isključuje… »

Živković: Pobedili smo Miloševića i u gorim uslovima

N1 Info 14.01.2018
Moramo i u ovom stanju, koje je teško i opasno za opoziciju da se borimo za interese građana, moramo i u takvim uslovima da pobedimo, jer smo pobedili Miloševića i u gorim, samo zavisi da li su građani rešili i da li smo mi sposobni da zaštitimo… »

U Srbiji oblačno, mestimično sa snegom

N1 Info 14.01.2018
U većem delu Srbije danas će biti oblačno vreme, mestimično sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Na severu neće biti padavina, a popodne će biti i sunca. Istočni i jugoistočni vetar biće… »

Šutanovac: Možda se budemo zvali "Lista protiv Vučića"

N1 Info 14.01.2018
Lider Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac, izjavio je da se na beogradskim izborima bira tim koji može da napravi promene, a ne pojedinac. Šutanovac je u intervjuu za Blic rekao da koalicija koja ga je… »

Tasovac: Ako se ne javiš Vučiću...bolje gnu da te ujede

N1 Info 14.01.2018
Direktor Beogradske fiharmonije i nekadašnji ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac pamti saradnju sa Aleksandrom Vučićem po tome šta je sve naučio od njega, i to ne samo o politici, ali i po tome "da je bolje da te gnu ujede, nego da ne… »

Većina Grka protiv imena Makedonija u bilo kom obliku

N1 Info 14.01.2018
Većina Grka ne želi da termin "Makedonija" bude upotrebljen u bilo kakvom rešenju u dugoročnom sporu oko imena bivše jugoslovenske republike, rezultati su poslednjih anketa. Prema rezultatima istraživanja anketne agencije "Mark" za list "Proto… »