Arhiva » Vesti » N1 Info 14.01.2018

Šutanovac: Možda se budemo zvali "Lista protiv Vučića"

Lider Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac, izjavio je da se na beogradskim izborima bira tim koji može da napravi promene, a ne pojedinac.

N1 Info nedelja, 14. januar 2018.  |  Beta

Šutanovac je u intervjuu za Blic rekao da koalicija koja ga je kandidovala, ima stručnjake koji će od glavnog grada ponovo napraviti grad budućnosti.

"Uložićemo veliku energiju da građanima predstavimo naša rešenja i naš tim, za koji već sada mogu da kažem da je najbolji. Naša koalicija kandiduje čitav tim stručnjaka koji će od Beograda napraviti ponovo grad budućnosti", rekao je Šutanovac.

Šutanovac, koji je kandidat DS i Nove stranke za gradonačelnika, naveo je da je najvažnije da buduća koalicija koja će upravljati Beogradom ispuni obećanja data u kampanji, jer više ne sme biti neispunjenih obećanja. On je naveo da DS i NS razmišljaju da listu nazovu "Lista protiv Aleksandra Vučića" jer je, kako je ocenio, krajnje licemerno kada lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da demokrate ne vole Beograd.

Dodao je da veruje da će sa Aleksandrom Šapićem, koji je takođe kandidat za gradonačelnika, razgovarati nakon izbora.

Šutanovac je danas u Gorckoj rekao da je aktuelna vlast učinila sve da oteža život beogradskim poljoprivrednicima, time što je smanjila subvencije po hektaru sa 12.000 na 4.000 dinara.

Izvor: FoNet


Objavljeno na sajtu rs.n1info.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.