Povezane vesti

Intervju: Dragan Šutanovac: Uspeh je jedino smena Vučićevog režima

Blic nedelja, 14. januar 2018.
Razmišljamo o tome da listu nazovemo “Lista protiv Aleksandra Vučića” jer je krajnje licemerno kad Vučić kaže da mi ne volimo Beograd - kaže u intervjuu za “Blic” Dragan Šutanovac, lider Demokratske stranke.
Kandidat DS i Nove stranke za gradonačelnika smatra da ne može aktuelna vlast da voli Beograd, a da ga pritom ruši i ruži, štiti svoje drugove i kombinacije, ćuti na nasilje i grad pretvara u vašar sa jeftinom zabavom. - Za... »

Šutanovac: Razvoj umesto propadanja

Danas nedelja, 14. januar 2018.
Uspeh je jedino smena Vučićevog režima, Malog i Vesića, i mi ćemo učiniti sve da dođe to toga, izjavio je za Blic predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac, povodom beogradskih izbora, i naglasio da "demokrate ulaze u svaku utakmicu da pobede". Prema njegovim rečima, "DS se... »

Šutanovac o "Listi protiv Vučića", Brnabić očekuje prljavu kampanju

Radio 021 nedelja, 14. januar 2018.
Lider Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac izjavio je da se na beogradskim izborima bira tim koji može da napravi promene, a ne pojedinac.
Šutanovac je u intervjuu za Blic rekao da koalicija koja ga je kandidovala ima stručnjake koji će od glavnog grada ponovo napraviti grad budućnosti. "Uložićemo veliku energiju da građanima predstavimo naša rešenja i naš tim, za... »

Šutanovac: Možda se budemo zvali "Lista protiv Aleksandra Vučića"

Novi magazin nedelja, 14. januar 2018.
Lider Demokratske stranke (DS) i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac izjavio je da se na beogradskim izborima bira tim koji može da napravi promene, a ne pojedinac.
Šutanovac je u intervjuu za Blic od nedelje rekao da koalicija koja ga je kandidovala ima stručnjake koji će od glavnog grada ponovo napraviti grad budućnosti. "Uložićemo veliku energiju da građanima predstavimo naša rešenja i... »

Šutanovac: Možda se budemo zvali "Lista protiv Vučića"

N1 Info nedelja, 14. januar 2018.
Lider Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac, izjavio je da se na beogradskim izborima bira tim koji može da napravi promene, a ne pojedinac.
Šutanovac je u intervjuu za Blic rekao da koalicija koja ga je kandidovala, ima stručnjake koji će od glavnog grada ponovo napraviti grad budućnosti. "Uložićemo veliku energiju da građanima predstavimo naša rešenja i naš tim, za... »
©2018 Netmark d.o.o.