Povezane vesti

Intervju: Dragan Šutanovac: Uspeh je jedino smena Vučićevog režima

Blic 14.01.2018
Razmišljamo o tome da listu nazovemo “Lista protiv Aleksandra Vučića” jer je krajnje licemerno kad Vučić kaže da mi ne volimo Beograd - kaže u intervjuu za “Blic” Dragan Šutanovac, lider Demokratske stranke. Kandidat DS i Nove stranke za… »

Šutanovac: Razvoj umesto propadanja

Danas 14.01.2018
Uspeh je jedino smena Vučićevog režima, Malog i Vesića, i mi ćemo učiniti sve da dođe to toga, izjavio je za Blic predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac, povodom beogradskih izbora, i naglasio da "demokrate ulaze u svaku utakmicu da… »

Šutanovac o "Listi protiv Vučića", Brnabić očekuje prljavu kampanju

Radio 021 14.01.2018
Lider Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac izjavio je da se na beogradskim izborima bira tim koji može da napravi promene, a ne pojedinac. Šutanovac je u intervjuu za Blic rekao da koalicija koja ga je kandidovala… »

Šutanovac: Možda se budemo zvali "Lista protiv Aleksandra Vučića"

Novi magazin 14.01.2018
Lider Demokratske stranke (DS) i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac izjavio je da se na beogradskim izborima bira tim koji može da napravi promene, a ne pojedinac. Šutanovac je u intervjuu za Blic od nedelje rekao da koalicija koja… »

Šutanovac: Možda se budemo zvali "Lista protiv Vučića"

N1 Info 14.01.2018
Lider Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac, izjavio je da se na beogradskim izborima bira tim koji može da napravi promene, a ne pojedinac. Šutanovac je u intervjuu za Blic rekao da koalicija koja ga je… »

Vesti dana »