Izvor: Noizz arhiva vesti 14.01.2018

Nova "Dinastija" je toliki treš da ćete je obožavati

Noizz 14.01.2018
Nakon što prođu svi praznici i proslave, januar jedan od najtužnijih meseci u godini. Plate i honorari neće skoro, zapravo i da stignu ovog trena ne bi nas spasili jer smo u minusu do guše, praznična gozba je opustošena i ostaje samo hladan vetar… »

Frizura koju će sve devojke isprobati u 2018. godini

Noizz 14.01.2018
Kakva nam je frizura potrebna u 2018. godini? Neka koja dobro izgleda, koja ne zahteva mnogo truda/cimanja i laka je za održavanje. Život postaje sve brži, prema tome nikome ne treba trend oko kojeg će se mučiti satima. Prelomljena, valovita frizura… »

Ćerka Radmile Živković je glumica i ista je majka

Noizz 14.01.2018
Glumica Radmila Živković je danas napunila 65 godina, a mnogi i dalje ne znaju da ima ćerku Bojanu Bambić, koja je takođe glumica i - preslikana je majka. Bojana je Radmilina ćerka iz braka sa snimateljem Predragom Bambićem. Rođena je 10. oktobra… »

Snima se film o Aleksandru Šapiću

Noizz 14.01.2018
Proslavljeni reprezentativac naše zemlje Aleksandar Šapić jedan je od najboljih vaterpolista na svetu svih vremena, a uskoro nas očekuje film o njegovoj karijeri. Teško je pobrojati sve trofeje koje je Šapić osvojio sa našom reprezentacijom, ali… »

Dva specijalna koncerta Nemanje Radulovića i njegovog Double Sens orkestra

Noizz 14.01.2018
Popularni violinista Nemanja Radulović objavio je svoje koncertne planove za početak 2018. godine, a na ovoj listi posebno mesto imaju dva beogradska koncerta koja će održati 4. i 5. februara sa svojim sastavom Double Sens u Kolarčevoj zadužbini… »

Kako nas državna preduzeća varaju kad plaćamo komunalije

Noizz 14.01.2018
Sa brojnim kršenjem prava potrošača susreću se i svi korisnici komunalnih usluga. Ne samo da su kriterijumi za obračun cene ne odražavaju stvarno korišćenu uslugu, već se i ograničavaju rokovi za reklamaciju računa, naplaćuju fiksne naknade… »

Ne, Džef Bezos nije najbogatiji čovek u istoriji

Noizz 14.01.2018
Osnivač Amazona, ukoliko bismo posmatrali trenutno bogatstvo svih milijardera sveta, ima najveći bankovni saldo na računu. Ali kada je reč o svim bogatašima u istoriji, debelo kaska za jednim čovekom. Džef Bezos postao je najbogatiji čovek… »

Kako da preživiš "dobronamerne" uvrede

Noizz 14.01.2018
Nazovite to zezanjem, šalom, opuštanjem atmosfere ma kako god, ali samo mi nemojte reći da vam ne smeta. Ono što je najzanimljivije, dešava se svima. Od onih gojaznih do ultra mršavih. Uvek se nađe neki pametnjaković koji će vređanjem vašeg… »

Vog prekida saradnju sa Testinom nakon optužbi za seksualno zlostavljanje

Noizz 14.01.2018
Fotograf je optužen za seksualno zlostavljanje muških modela i asistenata. Prvi je "pao" Teri Ričardson a potom i dva najpoznatija fotografa današnjice: Brus Veber i Mario Testino koji je optužen za seksualno iskorištavanje modela u sinoć… »

Car iz "Slagalice" koji nas je sve slatko nasmejao

Noizz 14.01.2018
Prošlo je više od 24 godine otkako je emitovana prva epizoda kviza na Javnom servisu. Od tada mu popularnost samo raste, a jedan od razloga tome jesu i zanimljivosti koje se dogode tokom snimanja. Svakog dana od 19 časova veliki broj nas nestrpljivo… »