Izvor: Noizz arhiva vesti 14.01.2018

Reka koja ubija svakog ko uđe u nju je najveća misterija Amazona

Noizz 14.01.2018
Za jednu reku se dugo verovalo da je mit i da postoji samo u lokalnim legendama, sve dok se jedan naučnik nije upustio u avanturu kako bi je pronašao. Još dok je bio dete Andre Ruzo je od svog oca slušao priče o Kipućoj reci ili, kako je u tom… »

10 gluposti koje razumeju samo srpski tinejdžeri

Noizz 14.01.2018
Malo smo gledali tinejdžere po gradu. Klinci u Beogradu imaju čudnu sposobnost da lansiraju trendove koje nikada ne bi tako nazvali. Kad uđete u dvorište neke srednje škole, možda vam se učini da su se jedan tip i jedna devojka multiplicirali jer… »

Žena koja je prevarila ceo svet je najveća moralna nakaza na Zemlji

Noizz 14.01.2018
Australijanka Bel Gibson stekla je pažnju celog sveta kada je svima glasno poručila da je uspela da se izleči od raka zdravom ishranom. Blogerka je čak imala svoju aplikaciju, izdala je nekoliko kuvara i bogatstvo je počelo da se gomila velikom… »

Od pogleda na haljinu Nikol Kidman bole oči

Noizz 14.01.2018
Nikol Kidman je na dodelu "Critics' Choice Awards" došla u haljini koja u teoriji zvuči savršeno - lepršava dugačka toaleta boje ciklame, ukrašena svetlucavim detaljima i providnim delovima koji daju taman onoliko seksepila koliko treba. Haljinu… »

Leonardo Dikaprio glumi u novom Tarantinovom filmu

Noizz 14.01.2018
Stigla je i zvanična potvrda – Leonardo Dikaprio će igrati u novom filmu Kventina Tarantina kao deo glumačke postave za njegov još uvek neimenovan film, poznat pod radnim nazivom #9. Dikaprio će u ovom filmu biti u ulozi "glumca koji stari", kako… »

Prva jutarnja kafa dobija konkurenciju u jednom supernapitku

Noizz 14.01.2018
Jutro je. Trljate sanjive oči i otvarate prozor da na dnevnoj svetlosti dođete k sebi. Ali, to i dalje nije to, sve dok ne stavite džezvu na ringlu i ne čujete mehuriće u ključaloj vodi. Jutarnja kafa je za mnoge poseban ritual i jedan od retkih zen… »

Upropastite svoje detinjstvo surovim fotkama iz Diznijevih crtaća

Noizz 14.01.2018
Kada pomislite na Dizni, prvo što vam pada na pamet su divne i prekrasne bajke u kojima su svi živeli srećno do kraja života. Meksički umetnik Hose Rodolfo ih je upravo uništio. Umetnik pop kulture, Rodolfo stavlja omiljene likove iz Diznijevog… »