Izvor: Prva arhiva vesti 14.01.2018

RHMZ upozorava: Potencijalno opasno vreme širom Srbije

Prva 14.01.2018
U većem delu Srbije, osim na severu, očekuju se potencijalno opasne vremenske prilike koje zahtevaju oprez. Kako najavljuje RHMZ, na području skoro cele Srbije nastupiće žuti meteoalarm zbog mogućih snežnih padavina. Prema podacima RHMZ, snežne… »

Svi pričaju o SINDROMU MRTVE VAGINE, a mnogi ga nesvesno i PODSTIČU! O čemu je reč?

Prva 14.01.2018
Preispitajte svoje navike u seksu i zapitajte se. Dok se mnoga seksualna pomagala smatraju veoma dobrim za stimulisanje vagine, postoje određene sumnje da vibrator ima negativan uticaj. Mnogi su zagovornici mišljenja da prečesta upotreba vibratora… »

Neobična strast zgodnog premijera

Prva 14.01.2018
Džastin Trudo ima neobičan fetiš: veliki je ljubitelj šarenih i neobičnih... ČARAPA! Kada je u septembru prošle godine razgovarao s holandskim premijerom Markom Rutom, nosio je čarape s likom Čubake iz "Ratova zvezda", koje su postale pravi hit… »

Nova nedelja: Ribe konačno preporođene, Vodolije stavljaju tačku na nesuglasice

Prva 14.01.2018
Šta vas očekuje na ljubavnom, zdravstvenom i poslovnom planu tokom nedelje od 15. do 22. januara. OVAN Hrana Kod Ovnova je i dalje naglašena želja za jakom, teškom, žestoko začinjenom hranom. Iako vam to može doneti manje tegobe sa želucem, više… »

Više nikada nećete piti iz HOTELSKIH ČAŠA! Procurio snimak njihovog čišćenja (VIDEO)

Prva 14.01.2018
Ako ste do sada koristili čašu za ispiranje usta prilikom pranja zuba, ili ste se iz nje počastile nekom žestinom iz hotelskog bara, sada više nećete! U jednom hotelu, kamera je snimila spremačice kako čiste čaše za piće četkom za toalet. Kada… »

Upoznajte najmanju divlju mačku na svetu

Prva 14.01.2018
Jeste da je divlja mačka, ali ovu biste slobodno mogli da mazite. Skoro 200 puta je manja od lava, a teška je jedva kilogram. Izgleda poput malog leoparda i živi na Šri Lanki i u Indiji. Jako je retka vrsta mačke, a njene oči su šest puta jače od… »

Brena na Bobinom meču: "Moja Beki izula cipele i stavila noge u lavor!

Prva 14.01.2018
Kultni film "Hajde da se volimo" upisao se u istoriju srpske kinematografije kao jedan od najskupljih i najpoopularnijih ikada. U filmu "Godine Slatkog greha" Brena je otkrila kako je izgledao rad sa doajenima srpskog glumišta, a Dragan Bjelogrlić… »

Bila je kasirka, danas je najmoćnija majka na svetu!

Prva 14.01.2018
Nekad je radila u prodavnici i bila je stjuardesa, a danas je mega menadžerka koja je od svoje dece napravila milionere. I oni koji ne prate šoubiznis i tabloide teško da ne znaju ko je Kris Džener. Toliko je u medijima da ju je teško izbeći. Slavna… »

Zašto bogataši najviše vole jutro i šta prvo učine kada ustanu?

Prva 14.01.2018
Sprovedena je studija nad 233 milionera u svetu, Autor knjige “Rich Habits” (Navike bogataša) Tom Korli poslednjih pet godina je proučavao životne navike 233 milionera u svetu. Ustanovio je da bogati ljudi najviše vole jutro i tada ulažu najviše… »