Izvor: Radio 021/Politika arhiva vesti 14.01.2018

SNS usvojio izbornu listu za beogradske izbore, nosilac je Zoran Radojičić

Radio 021 14.01.2018
Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je večeras da je usvojena izborna lista za beogradske izbore pod nazivom "Aleksandar Vučić Zato što volimo Beograd!", a nosilac izborne liste biće direktor "Tiršove" Zoran Radojičić. Lista je usvojena danas… »

Vulin: Moraće da nađu drugi razlog za napade na mene

Radio 021 14.01.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Uprava za sprečavanje pranja novca potvrdila da tetka njegove supruge u Kanadi postoji i da je isplato stan pre nego što je postao funkcioner. Uprava za sprečavanje pranja novca skinula je, po… »

Premijer Japana sutra u poseti Srbiji

Radio 021 14.01.2018
Premijer Japana Šinzo Abe i delegacija japanskih privrednika počinju sutra posetu Srbiji, tokom koje će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i drugim zvaničnicima. Abe je prvi japanski premijer koji dolazi u… »

Živković: Pobedili smo Miloševića i u gorim uslovima

Radio 021 14.01.2018
Moramo i u ovom stanju, koje je teško i opasno za opoziciju da se borimo za interese građana, jer smo pobedili Miloševića i u gorim uslovima, kaže predsednik Nove stranke Zoran Živković. Opozicija je podnela Radio televiziji Srbije i Regulatornom… »

Šutanovac o "Listi protiv Vučića", Brnabić očekuje prljavu kampanju

Radio 021 14.01.2018
Lider Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac izjavio je da se na beogradskim izborima bira tim koji može da napravi promene, a ne pojedinac. Šutanovac je u intervjuu za Blic rekao da koalicija koja ga je kandidovala… »