Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 14.01.2018

Zlatna era izgradnje i razvoja Beograda

Studio B 14.01.2018
Glavni grad Srbije ulazi ponovo u zlatnu eru izgradnje i razvoja pri čemu gradska vlast sve vreme osluškuje potrebe građana i sa njima zajedno radi na projektima koji su u korist Grada i Beograđana, rekao Vesić. Gradski menadžer Goran Vesić… »

SNS: Usvojena izborna lista Za Beograd, obaveza – pobeda

Studio B 14.01.2018
Na sednici Predsedništva i GO Beograd Srpske napredne stranke, danas je usvojena izborna lista za gradske izbore u Beogradu, pod nazivom „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“, saopštila je ta stranka. „Predsedništvo SNS zaključilo… »

Paketići za decu u Sigurnoj kući

Studio B 14.01.2018
Član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nataša Stanisavljević posetila je jednu od sigurnih kuća u Beogradu i tom prilikom uručila novogodišnje paketiće deci štićenica, koji su obezbeđeni iz ličnih sredstava članova Gradskog… »

Održan „Mrnjau fest“

Studio B 14.01.2018
U organizacija Felinološkog društva Le PETit i Doma omladine održan je četvrti po redu Mrnjau Fest – jedinstveni festival posvećen mačkama, uz međunarodno takmičenje i mogućnost da u saradnji sa Veterinom Beograd, neke mace dobiju nove… »

Slava Doma zdravlja Rakovica

Studio B 14.01.2018
Dom zdravlja u Rakovici proslavio je krsnu slavu- Svetog Vasilija Velikog. Direktorka te ustanove Dobrila Vasić ističe je da je otvaranje Doma zdravlja na Labudovom brdu na koji su stanovnici Rakovice čekali 40 godina obeležilo prethodnu godinu i… »

Radovi na Palilulskoj pijaci teku punom parom

Studio B 14.01.2018
U toku je rekonstrukcija Palilulske pijace čiji se završetak očekuje sredinom 2019. godine. Sa četiri etaže i potpuno pokrivena, ova pijaca biće najmodernija u našem gradu, rekao za Studio B Ivan Sočo, direktor JKP Gradske pijace. Svakoga dana… »

Povremeni prekidi u vodosnabdevanju u Slancima i Velikom Selu

Studio B 14.01.2018
Zbog radova „EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema u utorak 16. januara u vremenu od 8 do 16 sati pad pritiska i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači u… »