Arhiva » Vesti » Studio B 14.01.2018

Radovi na Palilulskoj pijaci teku punom parom

U toku je rekonstrukcija Palilulske pijace čiji se završetak očekuje sredinom 2019. godine. Sa četiri etaže i potpuno pokrivena, ova pijaca biće najmodernija u našem gradu, rekao za Studio B Ivan Sočo, direktor JKP Gradske pijace.

Studio B nedelja, 14. januar 2018.

Svakoga dana trideset radnika pomoću kamiona i bagera grade temelje najmodernije pijace u našem gradu. Radovi su počeli krajem novembra meseca, a njihov završetak je planiran sredinom 2019.godine. Direktor JKP Gradske pijace Ivan Sočo kaže da će 12 i po hiljada kvadratnih metara ovog prostora nakon završetka radova izgledati potpuno drugačije.

Nova Palilulska pijaca biće nalik čuvenim pijacama u Barseloni i Madridu. Cene zakupa na će ostati iste, ali će zakupci plaćati struju i vodu kao dodatne troškove.

Umesto starih zalenih tezgi prodavci ce hranu prodavati u pravim Buticima hrane, kaže direktor JKP Gradske pijace, Ivan Sočo.

A dok traju radovi Palilulci i dalje mogu da se snabdevaju na svojoj omiljenoj pijaci koja je premeštena 50 metara, prekoputa ovog gradilišta kod Tašmajdana.


Objavljeno na sajtu studiob.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Barselona Madrid

©2018 Netmark d.o.o.