Studio B

Britanski parlament protiv sporazuma o Bregzitu

Studio B pre 11 sati
Britanski parlament protiv sporazuma o Bregzitu. Nakon što su poslanici odlučili da odlože izjašnjavanje o novom sporazumu o istupanja Velike Britanije iz članstva u Uniji, premijer Dzonson poručio da neće pregovarati sa EU o odlaganju Bregzita… »

Medvedev:Ne menjamo stav o KIM,opasna ideja o velikoj Albaniji

Studio B pre 1 dan
Ruski premijer Dmitrij Medvedev izjavio je da njegova zemlja ne menja stav o neophodnosti poštovanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije i smatra da tokom rešavanja svih pitanja treba poći od međunarodnog prava i rezolucije Saveta… »

Zaev traži prevremene izbore

Studio B pre 16 sati
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev zatražio je danas hitne prevremene parlamentarne izbore u toj državi, kako bi u obnovljenom mandatu mogao da se bori za evropsku perspektivu Severne Makedonije. Zaev je u obraćanju medijima, nakon jučerašnjeg… »

Vulin: Vojska je uvek spremna za prikaz sposobnosti

Studio B pre 19 sati
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da na današnjem prikazu sposobnosti na aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ na Batajnici Vojska Srbije pokazati čime raspolaže i u kojem pravcu će se razvijati. „Vojska je uvek spremna za prikaz… »

Na snazi vanredne saobraćajne mere u Beogradu

Studio B pre 15 sati
Zbog posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva danas su u Beogradu na snazi vanredne saobraćajne mere i veći broj ulica biće tokom zatvoren za saobraćaj. Medvedev će u srpskoj prestonici provesti oko 10 sati, njegova poseta je „aktivna“ jer… »

U Beogradu dve saobraćajne nesreće, jedno dete povređeno

Studio B pre 19 sati
Beogradu su se tokom noći dogodile dve saobraćajne nesreće, a lakše je povređeno jedno dete. Dete je prevezeno u Tiršovu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Tokom noći bilo je 103 intervencije, od čega 22 na javnom mestu. Kao i prethodnih dana… »

Fontana na Slaviji od danas ponovo radi

Studio B pre 1 dan
Fontana na Slaviji od danas ponovo radi, nakon što su nadležni sanirali oštećenja, izazvana saobraćajnom nezgodom koja se dogodila 15. oktobra. Radnici „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“ su postavili nove četiri granitne ploče i osposobili… »

Čišćenje priobalja Save, od mosta na Adi do Gazele

Studio B pre 15 sati
Opština Savski venac i „Srbijavode“ organizovali su zajedničku akciju čišćenja šetališta i priobalja reke Save „Za lepši i čistiji Savski venac“, kojoj se pridružio i veliki broj građana sa teritorije opštine. Učesnici akcije su… »

Brnabić i Medvedev: Poseta potvrda dobrih odnosa

Studio B pre 1 dan
Premijerka Ana Brnabić zahvalila je premijeru Rusije na poseti koja, kako je istakla, potvrđuje nivo odnosa Srbije i Rusije.“Dobrodošli i hvala što se danas odvojili vreme da obeležimo naše savezništvo u Drugom svetskog ratu“, poručila je… »

Niz sporazuma između Srbije i Rusije

Studio B pre 10 sati
U prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Rusije Dmitrija Medvedeva večeras je u Beogradu razmenjeno više bilateralnih sporazuma i memoranduma o saradnji iz različitih oblasti, nauke, privrede, saobraćajne infrastrutkure… »

Studio B, najnovije vesti »