Studio B

Evropska unija donirala MUP-u vozila i opremu

Studio B 22.01.2020
Donacija Evropske Unije u vidu osamnaest vozila od kojih su tri mobilne laboratorije značajno će ojačati kapacitete Uprave Kriminalističke policije naročito u borbi protiv trgovine ljudima, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović… »

Poraz Srbije u četvrtfinalu EP od Španije na peterce

Studio B 22.01.2020
Vaterpolisti Srbije zaustavljeni su u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, pošto su izgubili od Španije na peterce 10:9 – 6:6. U penal seriji presudili su promašaji Andrije Prlainovića i Dušana Mandića. Španci su sprečili Srbiju da osvoji peto… »

Analitičari: Sve što vredi i što je važno sretne se – u Davosu!

Studio B 22.01.2020
Predsednik Aleksandar Vučić predstavio je našu zemlju kao partnera spremnog za saradnju, a njegovi sagovornici potvrdili su da je Srbija nezavisna i neutralna, lider u regionu bez kojeg ne može da se reši nijedno važno pitanje, ocenjuju naši… »

48. Fest pod sloganom „Skupljači emocija”

Studio B 22.01.2020
Ovogodišnji Fest, 48. po redu, održaće se od 28. februara do 8. marta pod sloganom „Skupljači emocija”, najavljeno je na prvoj konferenciji za novinare u Starom dvoru. FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ nr Sekretar za kulturu Ivan Karl istakao je da je… »

Gradonačelnik Radojičić se sastao sa stalnom koordinatorkom UN u Srbiji

Studio B 22.01.2020
Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić ugostio je u Starom dvoru stalnu koordinatorku Ujedinjenih nacija u Srbiji Fransoaz Žakob. Na prvom sastanku otkad je Fransoaz Žakob imenovana za novu stalnu koordinatorku UN u Srbiji, dvoje zvaničnika… »

Prošle godine nastradalo 49 radnika, najviše u građevini

Studio B 22.01.2020
Analiza Inspektorata pokazala je da su najugroženija zanimanja građevinski radnici različitih profila – radnici niskih kvalifikacija, armirači, tesari, zidari, elektromonteri, bravari-zavarivači, automehaničari…. Usled teških povreda na radu… »

Tokom 2020. rekonstrukcija još 22 škole

Studio B 22.01.2020
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević obišao je OŠ „Karađorđe” na kojoj je nedavno završena rekonstrukcija fasade, radi poboljšanja energetske efikasnosti objekta. foto Beoinfo Nikodijević je rekao da je zadovoljan što u prvim… »

Deca zainteresovana za besplatne programe tokom raspusta

Studio B 22.01.2020
Osim brojnih kulturnih sadržaja u okviru „Beogradske zime” koja već uveliko traje, veliki broj besplatnih programa pripremljen je i za predstojeći zimski raspust, a zainteresovanost školaraca iz godine u godinu raste. To je izjavio za RTS… »

Stefanović:SzS strahuje od velike izlaznosti na izborima

Studio B 22.01.2020
Sistem biračkog spiska građana je vrlo transparentan i više nije sporna tema u našoj javnosti, izjavio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, dodajući da to što je predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović optužio vlast da manipuliše… »

Glumačke izmene u predstavi „Cigani lete u nebo“

Studio B 22.01.2020
Nakon decenije i po, mjuzikl „Cigani lete u nebo“ dobija novu Radu. Od februara 2020. godine, ovu ulogu u ravnopravnoj podeli igraće glumice Miona Marković i Olivera Bacić. Premijera ove, sad već kultne predstave, bila je 17. aprila 2004. godine i… »