Studio B

Apel sugrađanima tokom grejne sezone

Studio B 22.01.2020
Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća” apelovalo je na sugrađane koji za grejanje koriste čvrsta goriva da u kontejnere i PVC kante ne bacaju žar i nedovoljno ohlađeni pepeo, jer je to najčešći uzrok izazivanja vatre u sudovima za… »

Pobeda Lajovića u drugom kolu AO

Studio B 22.01.2020
Srpski tensier Dušan Lajović plasirao se u treće kolo Australijan opena u Melburnu, pošto je u drugoj rundi pobedio Australijanca Marka Polmansa 6:2, 6:4, 6:3. Lajović je odigrao odličan meč, dominirao je u prvom setu, a u drugom je napravio jedan… »

Grčka dobila prvu ženu predsednicu države

Studio B 22.01.2020
Grčki parlament izabrao je dosadašnju šeficu Vrhovnog suda u Atini Katerinu Sakelaropulu za prvu ženu predsednicu Grčke. Sakelaropulu je dobila podršku 261 poslanika u grčkom parlamentu, od ukupno 300. Foto:Tanjug (Orestis Panagiotou/Pool via AP)… »

Vučić doputovao u Jerusalim

Studio B 22.01.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je posle podne u Jerusalim, gde na poziv predsednika Izraela Ruvena Rivlina učestvuje na Petom svetskom forumu o Holokaustu „Sećanje na Holokaust, borba protiv antisemitizma“. Predsednik je na svom… »

Vesić: Hitno ukloniti „svastike“

Studio B 22.01.2020
Na stajalištima javnog prevoza i fasadama u Ulici Vojvode Stepe iscrtane su nacističke svastike, objavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić i dodao da je dao nalog da se to odmah ukloni i da se protiv počinilaca podnesu krivične prijave. Ološi… »

Uređenje ulaza stambenih zgrada na Savskom vencu

Studio B 22.01.2020
Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović obišla je stambene zgrade u Ulici Sime Lozanića 1a i 1g gde su uređeni ulazi posle konkursa opštine za bespovratno sufinansiranje radova na stambenim zgradama. Tom prilikom, Irena Vujović je istakla da… »

SAD spremne da čuju zahteve i probleme Beograda

Studio B 22.01.2020
SAD spremne da čuju zahteve i probleme Beograda po pitanju Kosova i Metohije, izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio da će se u petak ujutru u Beogradu sastati sa specijalnim izaslanikom predsednika Donalda Trampa za pregovore Beograda i… »

Kurir zaključuje: Junajted medija nije želela dalju saradnju sa Telekomom

Studio B 22.01.2020
Junajted medija je uskratila 17 kanala Telekomovom kablovskom operateru Supernova, ali se iz prepiske dva operatera zaključuje da nije ni želela dalju saradnju, piše „Kurir“. Prilikom pregovora Junajted medija je uporno menjala uslove, čime je… »

Tribinski program DOB-a u 2020. godini

Studio B 22.01.2020
Dom omladine Beograda nastavlja sa bogatim tribinskim programom i u 2020. godini, sa željom da svojoj publici približi nova promišljanja i inspirativne govornike. Zajedno sa učesnicima programa, ali i publikom, pokušaćemo da problematizujemo… »

Radojičić posetio JKP „Zelenilo-Beograd”

Studio B 22.01.2020
Ove godine naš grad biće bogatiji za 6.500 stabala i 29 dečjih igrališta, rekao je gradonačelnik. Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je Javno komunalno preduzeće „Zelenilo – Beograd” i deo baze gde su smešteni transport i… »