Studio B

Kraj za Kecmanovića u Melburnu, Sepi u drugom kolu

Studio B 21.01.2020
Srspki teniser Miomir Kecmanović završio je nastup na Australijan openu, pošto je u prvom kolu izgubio od Italijana Andreasa Sepija 6:4, 6:4, 7:6 (7-3). Kecmanović, koji je trenutno 54. teniser sveta, posle dva sati i tri minuta igre, poražen je od… »

Robert O’Brajen retvitovao Vučićev tvit

Studio B 21.01.2020
Američki savetnik za nacionalnu bezbednost Robert O“Brajen retvitovao je tvit predsednika Aleksandra Vučića u kojem je on naveo da je Srbija zahvalna njemu i specijalnom izaslaniku predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine, Ričardu Grenelu, za… »

Nova vozila za beogradske zdravstvene ustanove

Studio B 21.01.2020
Domovi zdravlja više beogradskih opština, Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Beograd i Gradski zavod za gerontologiju i palijativno brinjavanje dobili su ukupno 23 nova automobila za prevoz pacijenata i zdravstvenih radnika. Gradonačelnik Beograda… »

Na zgradi Predsedništva zastava sa Davidovom zvezdom

Studio B 21.01.2020
Pred odlazak predsednika Srbije u Izrael na obeležavanje 75. godišnjice oslobođenja Aušvica, na zgradi Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu, pored srpske, okačena je i zastava sa Davidovom zvezdom. „Ovaj znak bio je simbol pokušaja… »

Terazije utvrđene za prostorno kulturno-istorijsku celinu

Studio B 21.01.2020
Na predlog Zavoda za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda, Trg Terazije u Beogradu dobio je status kulturnog dobra – prostorno kulturno-istorijske celine, Odlukom Vlade Republike Srbije od 20. januara ove godine, saopšteno je iz ovog zavoda. FOTO… »

Vlada Srbije: Hitne mere za smanjenje zagađenja

Studio B 21.01.2020
Predsednica Vlade Ana Brnabić predsedavala je prvom sastanku Radne grupe za zaštitu vazduha u Srbiji na kojem su dogovoreni hitni koraci koji će u najkraćem roku biti preduzeti kako bi se uticalo na smanjenje zagađenje vazduha u zemlji. Brnabić je… »

Stefanović:Nove laži, Obradoviću se ne može verovati

Studio B 21.01.2020
Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović kaže da je Boško Obradović nastavio sa iznošenjem neistina i da će se na dan izbora videti koliko će ljudi glasati i koliku će podršku dobiti Savez za Srbiju. Član Predsedništva SNS Nebojša… »

Šesta žrtva koronavirusa u Kini; Lončar: Bez panike

Studio B 21.01.2020
U kineskom gradu Vuhan i šesta osoba preminula je od posledica bolesti izazvane novim oblikom koronavirusa. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da u Srbiji nema mesta za paniku , ali da će kontrola na našim graničnim prelazima biti pojačana… »

Vukosavljević: Hrvatska deo svog identiteta obeležava Teslom

Studio B 21.01.2020
Hrvatska je preuzimanje predsedavanja EU, pored ostalog, obeležila i kratkim dokumentarnim filmom u kojem se objavljuje da je Nikola Tesla, srpski pronalazač i naučnik, rodom iz Smiljana. Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević pozdravlja… »

Vučić sa O’Brajanom: Želja za unapredjenjem odnosa Srbije i SAD

Studio B 21.01.2020
Predsednik Vučić razgovarao u Davosu, na marginama Svetskog ekonomskog foruma, sa savetnikom za nacionalnu bezbednost predsednika SAD Robertom O’Brajanom, uz obostranu želju, kako je predsednik naveo, za dalje unapredjenje odnosa Srbije i SAD. foto… »