Studio B

Deca pevaju hitove sutra od 19 sati na Trgu republike

Studio B 23.01.2020
Najmlađi Beograđani, deca uzrasta od pet do 16 godina, pevaće najveće hitove šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina. U okviru manifestacije „Beogradska zima”, sutra od 19 sati na Trgu republike (scena pored klizališta) biće priređen… »

Orlić:Trifunović u svetu miševa, daleko od ozbiljne politike

Studio B 23.01.2020
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić ocenio je da „postaje degutantno“ kad „građanski guru“ Sergej Trifunović bilo šta pokušava da izgovori na temu politike, jer o parlamentu, demokratiji, izborima, cenzusu, kako kaže… »

Stefanović: Stav Tanje Fajon baziran na političkoj pristrasnosti

Studio B 23.01.2020
Potpredsednik vlade i šef Radne grupe za unapređenje izbornih uslova Nebojša Stefanović izjavio je da mu je žao što Tanja Fajon izjave o stanju u Srbiji ne bazira na činjenicama i konkretnim aktivnostima koje vlada preduzima, već na sopstvenoj… »

SNS: Kritike o Apoteci Beograd licemerne i demagoške

Studio B 23.01.2020
SNS je saopštila da su kritike gradske vlasti koje dolaze iz Narodne stranke po pitanju Apoteka Beograd „demagoške i licemerne“ i upitala da li je tačno da je u vreme dok je gradonačelnik bio Dragan Ðilas njegova firma dobijala brojne poslove od… »

Jovanov:Đilas da izađe na izbore umesto što šalje omladince

Studio B 23.01.2020
Milenko Jovanov, potpredsednik GO SNS poručio je Draganu Đilasu da je bolje da izađe na izbore i tako dokaže šta je istina, umesto što šalje svoje omladince da, pod tuđim imenom, a u njegovu korist, izađu na izbore. „Očiglednu istinu koju je… »

Svetosavski koncert „Pojte i utrojte” u Dečjem kulturnom centru

Studio B 23.01.2020
Svetosavski koncert „Pojte i utrojte” biće održan sutra u 11 sati na sceni „Donka Špiček” u Dečjem kulturnom centru Beograda u okviru manifestacije „Beogradska zima”, saopšteno je iz ovog centra. Ovim koncertom obeležiće se praznovanje… »

Još jedan kineski grad u karantinu

Studio B 23.01.2020
Slične mere, koje su uvedene u kineskom gradu Vuhanu zbog najnovijeg koronavirusa, uvedene su u još jednom kineskom gradu – Huanggangu. foto-Tanjug-AP-Photo-Vincent-Thian U gradu sa šest miliona stanovnika obustavljen je autobuski i železnički… »

U RTV Slovačke otkrivena bista Nikole Tesle

Studio B 23.01.2020
U auli zdanja Radio-televizije Slovačke u Bratislavi otkrivena je bista Nikole Tesle, rad vajara Ðorđa Lazića Ðapše iz Sremskih Karlovaca. Bistu je juče otkrila pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama… »

Izgradnja stanova u Ovči za izbegle iz BiH i HR u junu

Studio B 23.01.2020
Raspisivanje nabavke za izbor izvođača radova na izgradnji 250 stanova u Ovči, namenjenih izbeglima iz BiH i Hrvatske, očekuje se u narednih deset dana, dok je početak izgradnje planiran za jun. Nabavka će biti objavljena na sajtu Jedinice za… »

Vesić: Dedinje 2- na gradilištu kao u mravinjaku, a decenijama svi obećavali

Studio B 23.01.2020
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić iznenada posetio gradilište nove bolnice Dedinje 2. Jutros sam iznenada posetio gradilište nove bolnice Dedinje 2! Decenijama su svi obećavali ovu bolnicu, ali nikom nije palo napamet da je gradi dok predsednik… »