Studio B » Vesti dana

http://www.studiob.rs

Studio B

Vlahović: Povećati konkurentnost povećanjem investicija

Studio B pre 33 minuta
Konkurentnost srpske ekonomije mora prevashodno da bude povećana kroz sve veće i veće investiranje domaćeg privatnog sektora, ali i sa druge strane, veći iznos investicija stranih investitora, i na kraju veći iznos ukupnih kapitalnih investicija, smatra predsednik Saveza ekonomista Srbije... »

Poznati kubanski onkolog dolazi u Srbiju

Studio B pre 1 sat
Doktorka Anabeli Estevez Garsia, onkolog, istraživač, profesor na Medicinskom fakultetu u Havani, boraviće u Srbiji kao predstavnik Asocijacije lekara Kube. To je prvi put da jedan predstavnik ove ugledne Asocijacije zvanično dolazi u Srbiju i zemlje u okruženju. Dr Estevez Garsia održaće u... »

Jan Lundgren: Džez je jedna od najkreativnijih umetničkih formi

Studio B pre 1 sat
Dve decenije otkako je obradama švedskih standarda zaslužio nagradu za najbolji džez album u Švedskoj, pijanista Jan Lundgren na otvaranju 33. Beogradskog džez festivala predstavlja omaž kolegi Janu Johansonu, prerano preminulom pioniru švedskog džeza. photo_SLAWEK_PRZERWA Program „A... »

Porodični dani na Sajmu knjiga

Studio B pre 2 sata
Na 62. Beogradskom sajmu knjiga pod sloganom “Ključ je u knjigama”, u toku su porodični dani. Već od jutarnjih časova hale su bile pune čitalaca svih uzrasta. Na štandu Zavoda za udzbenike održane su tri promocije, a od srede do nedelje, taj izdavač je u okviru Sajma udžbenika i... »

Majka i sin Zorana Marjanovića uskratili iskaz tužilaštvu

Studio B pre 2 sata
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nastavljeno je saslušanje relevatnih svedoka, a majka osumnjičenog Zorana Marjanovića – Zorica Marjanović i sin Uroš neće davati iskaz po savetu advokata s obzirom na to da kao bliski srodnici imaju tu mogućnost. U Višem javnom tužilaštvu u... »

Održan završni turnir manifestacije „Volim decu – igram za Zvečansku”

Studio B pre 4 sata
Završni turnir manifestacije „Volim decu – igram za Zvečansku” održan je u Košutnjaku, a u okviru ove akcije u različitim disciplinama takmičilo se više od 250 sportista. Prema rečima Mirjane Mavrić, članice Gradskog veća zadužene za socijalnu zaštitu i domaćina ove... »

Vučić u rafineriji Pančevo-početak projekta „Duboka prerada“

Studio B pre 4 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanom obeležavanju početka izgradnje projekta „Duboka prerada“ sa tehnologijom odloženog koksovanja, ključne investicije druge faze modernizacije rafinerije. U projekat „Duboka prerada“ biće uloženo više od 300 miliona evra,... »

U devet od deset opština sa srpskom većinom pobedila Srpska lista

Studio B pre 5 sati
Prema preliminarnim rezultatima Centralne izborne komisije kandidati Srpske liste su pobedili u devet od deset opština sa srpskom većinom. U severnoj Mitrovici je za gradonačelnika u prvom krugu glasanja izabran Goran Rakić, u Leposaviću Zoran Todić, dok je u Zubinom Potoku pobedio Stevan... »

Vukosavljević: Lubardina slika je u Domu sindikata

Studio B pre 5 sati
Čuvena slika Petra Lubarde „Industrijalizacija“ nalazi se u Domu sindikata, izjavio je na konferenciji za medije ministar kulture Vladan Vukosavljević. „Blic“ je ranije preneo da je slika nestala i da niko ne zna gde je, zbog čega je sazvana vanredna konferencija za medije. Prema... »

Ipsos: SNS bi sada osvojio 55 odsto glasova

Studio B pre 6 sati
Da su parlamentarni izbori održani ovog meseca, SNS bi osvojio 55 odsto glasova, pišu današnje „Večernje novosti“ pozivajući se na redovno, mesečno istraživanje agencije „Ipsos stratedžik marketing“. Prema istraživanju sprovedenom u oktobru, drugo mesto bi podelili socijalisti i... »

©2017 Netmark d.o.o.