Studio B

Turistička šetnja „Kulturna baština Topčidera”

Studio B 24.01.2020
Prva turistička šetnja pod nazivom „Kulturna baština Topčidera” počinje sutra u 11 sati ispred Muzeja afričke umetnosti, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda. Učesnici će imati priliku da obiđu Muzej afričke umetnosti, Legat… »

„Najvažniji problemi u Srbiji – demografski“

Studio B 24.01.2020
Prvi pozitivni rezultati su postignuti, moramo još snažnije napred, naglasio predsednik Vučić, koji je s predstavnicima UNDP-a razgovarao o, kako ističe, najvažnijem problemu s kojim se Srbija suočava, o demografiji. Predsednik Srbije Aleksandar… »

Uređen urbani džep u Karađorđevoj ulici u Zemunu

Studio B 24.01.2020
Na zahtev Zemunaca, urbani džep u Karađorđevoj ulici uređen je posle samo dva meseca. Zahvaljujući dobroj saradnji koja je ostvarena sa sugrađanima, evidentirani su svi njihovi problemi koji su, kako kaže predsednik opštine Zemun Dejan Matić… »

U porodilištu u Pasjanu, od kada je otvoreno, rođeno 485 beba

Studio B 24.01.2020
Od kada je pre pre pet godina otvoreno porodilište u Pasjanu, u Zdravstvenom centru Gnjilane rođeno je 485 beba, saznaje RTV Puls. Ono čime možemo da se pohvalimo i što nas čini srećnim, jeste činjenica da se broj porođaja iz godine u godinu… »

Ivković:Pokloniću Stefanoviću nezakonitu imovinu

Studio B 24.01.2020
Član Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković odbacila je večeras kao beskrupulozne laži predstavnika SzS o spornoj imovini pojedinih funkcionera i istakla da se vrednost njene imovine nije uvećala od kada je državni sekretar, što se, kako… »

Randjelović: Cilj svih aktivnosti ostanak i opstanak Srba na KiM

Studio B 24.01.2020
Zamenik direktora Kancelarije za KiM Miljan Ranđelović, s predsednikom privremenog organa opštine K. Mitrovica Aleksandrom Spirićem i načelnikom kosovskomitrovačkog okruga Slavkom Simićem, obišao nekoliko socijalno ugroženih porodica i obećao… »

Najmanje četvoro mrtvih u snažnom zemljotresu u Turskoj

Studio B 24.01.2020
Najmanje četiri osobe su poginule u snažnom zemljotresu jačine 6,9 stepeni koji je danas pogodio istok Turske, a osetio se i u susednim zemljama. Turski ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu rekao je da su dve osobe poginule u istočnoj… »

Kancelarija za KiM: Osuda zabrane košarkašima ulazak na KiM

Studio B 24.01.2020
Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju osudila je kao „delikt protiv savremenih civilizacijskih vrednost i zdravog razuma“ zabranu vlasti u Prištini košarkašima „Prve petoletke“ iz Trstenika da u Kosovskoj Mitrovici odigraju meč… »

Beograd na Međunarodnom sajmu turizma u Slovačkoj

Studio B 24.01.2020
Turistička organizacija Beograda, zajedno sa Turističkom organizacijom Vojvodine, i ove godine je organizator promotivnog nastupa na najvećem Međunarodnom sajmu turizma u Slovačkoj „Itf Slovakiatour 2020”, saopšteno je iz TOB. foto Beoinfo U… »

Predstavljena knjiga „Zaveštanje Svetog Save“

Studio B 24.01.2020
„Zaveštanje Svetog Save“ nova je knjiga Luke Mičete, čija je promocija održana u Svečanoj sali Skupštine grada. Knjiga je nastala povodom osam vekova autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve, a autor u delu nastoji da upozna čitaoce sa… »