Studio B

Lučić izneo dokaze u javnost

Studio B 24.01.2020
Da Dragan Đilas i Dragan Šolak još jednom prave izmišene afere i glume lažne žrtve potvrđuju i dokumenti koje je javnosti pokazao Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju „Telekom Srbija grupe“. Foto: screenshoot/TV Pink U njima… »

Projekat uspostavaljanja servisa podrške za osobe sa invaliditetom

Studio B 24.01.2020
Opština Vračar, u saradnji s opštinom Savski venac i gradovima Beogradom i Novim Sadom, započela je projekat međuopštinske saradnje za uspostavaljanje servisa podrške za osobe sa invaliditetom, Servis podrške u mobilnosti i komunikaciji. Projekat… »

Srpske obveznice dobile još jednu potvrdu vrednosti

Studio B 24.01.2020
rpske obveznice dobile su još jednu potvrdu vrednosti i kvaliteta na svetskom tržištu jer su uvrštene na listu za potencijalno uključivanje u Dži Pi Morganov indeks državnih obveznica zemalja u razvoju, kaže ministar finansija Siniša Mali i… »

Beograd partner Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci

Studio B 24.01.2020
Gradonačelnik Beograda prihvatio poziv Grada Banjaluke da Beograd bude ovogodišnji partner Međunarodnom sajmu turizma, koji se po drugi put održava 3. i 4. aprila u Sportskoj dvorani „Centar”. foto Beoinfo Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić… »

„POKS biće najveće iznenađenje na izborima“

Studio B 24.01.2020
Pokret obnove Kraljevine Srbije biće najveće iznenađenje na predstojećim parlamentarnim izborima, kaže predsednik te stranke Žika Gojković. On je na tradicionalnom koktelu i konferenciji za novinare koje POKS organizuje početkom godine, istakao da… »

Vulin: Nova balistička oprema za pripadnike “Kobri”

Studio B 24.01.2020
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je u pratnji zamenika načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-majora Petra Cvetkovića prisustvovao predstavljanju nove zaštitne balističke opreme pripadnika Bataljona vojne policije specijalne namene… »

Obeležen rođendan dnevnog lista „Politika”

Studio B 24.01.2020
U svečanoj sali Starog dvora obeležen 116. rođendana dnevnog lista „Politika” i dodeljene nagrade za književno delo „Politikinog zabavnika” namenjeno mladima. Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je istakao značaj najstarije novinske… »

Vučević: I za Srbiju i SNS je važno da Vučić nastavi da radi

Studio B 24.01.2020
Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je za Srbiju, a i za SNS veoma bitno da predsednik Aleksandar Vučić nastavi da obavlja posao kojim se bavi – da menja stvari na bolje. Vučević je ponovo uporedio… »

Fon der Lajen i Mišel potpisali sporazum o Bregzitu

Studio B 24.01.2020
Predsednici Evropske komisije i Evropskog saveta potpisali su danas, bez prisustva medija, sporazum o razlazu Evropske unije sa Velikom Britanijom koja bi trebalo da napusti evropski blok sledeće nedelje. Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel objavio… »

Centralna državna ceremonija sećanja na Holokaust 27. januara

Studio B 24.01.2020
Centralna ceremonija će se održati 27. januara, kod Spomenika žrtvama genocida u Drugom svetskom ratu, u okviru kompleksa nekadašnjeg koncentracionog logora na Starom sajmištu u Beogradu. Izaslanik predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministar za… »