Studio B

Deo potrošača na Paliluli i Novom Beogradu sutra bez vode

Studio B 23.01.2020
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Paliluli i Novom Beogradu, potrošači u nekoliko ulica tih opština sutra neće imati vodu. Tako će na Paliluli, od 8 do 16 sati, bez vode biti potrošači u Prelivačkoj, Privrednikovih pitomaca, Bratstva… »

GO Vračar: Polufinale međunarodnog kviza ,,Nemanjići“

Studio B 23.01.2020
Polufinale međunarodnog kviza ,,Nemanjići“, koje je povodom 800 godina samostalnosti Srpske pravoslavne crkve organizovala Fondacija „Mir Božji“, održano je u sali opštine Vračar. Taj međunarodni kviz organizovan je u okviru trećeg festivala… »

Poziv za podnošenje predloga za dodelu Nagrade grada Beograda

Studio B 23.01.2020
Grad Beograd raspisao je konkurs za dodelu Nagrade grada Beograda za 2019. godinu, a rok za podnošenje predloga je 20. februar ove godine. Nagrada se dodeljuje za delo koje je postalo dostupno javnosti u 2019. godini, a koje predstavlja najvrednije… »

MUP: Požar u Maloj Moštanici, pronađena tela dva deteta

Studio B 23.01.2020
U jednom domaćinstvu u Maloj Moštanici je izbio požar, a predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković izjavio je da su pronađena tela dva deteta i da se još uvek čeka nalaz sudske medicine. U trenutku izbijanja požara, deca su bila sama kod… »

U Kinoteci otvorena izložba „Naš muzej filma“

Studio B 23.01.2020
Jugoslovenska kinoteka je povodom svog jubileja – 70 godina od osnivanja, svečano otvorila novu stalnu postavku „Naš muzej filma“. FOTO TANJUG / MILICA NIKOLIC / bb Izložba obuhvata dragocene eksponate iz predistorije i istorije filma, a posebna… »

Vračunari za najmlađe na Vračaru

Studio B 23.01.2020
Opština Vračar, već tradicionalno, daruje najmlađe sugrađane računarima. Ove godine izdvojen je novac za nabavku 740 računara za učenike trećeg razreda osnovne škole, kao i 27 računara za njihove nastavnike. OŠ „Jovan Miodragović“, koja… »

Selaković: Brutalne laži Obradovića o Vučiću i CG

Studio B 23.01.2020
Generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković odbacio je kao „najbrutalnije laži“ tvrdnje lidera Dveri Boška Obradovića o odnosu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i crnogorske vlasti, kao i to da je podržao zakon o slobodi… »

Besplatne kreativne radionice za osnovce sa Čukarice

Studio B 23.01.2020
Kulturni centar „Čukarica” organizuje i ove godine besplatne kreativne radionice za učenike osnovnih škola sa Čukarice za vreme trajanja zimskog raspusta, saopšteno je iz ovog centra. Naime, tri besplatne kreativne radionice biće realizovane od… »

Španija: Oluja Glorija odnela 11 života

Studio B 23.01.2020
Najmanje 11 osoba je stradalo, a pet se vode kao nestale u snažnoj oluji koja je zahvatila Španiju. Foto:Tanjug (AP Photo/Emilio Morenatti) Novi izveštaji o nestalim osobama na severoistoku Katalonije i na Balearskim ostrvima povećali su strah da bi… »

Mirković: Izmišljene priče dvojca Aleksić-Obradović

Studio B 23.01.2020
„Ovakve izmišljotine su odraz nemoći SzS-a i najbolji dokaz da nemaju ama baš nijednu osnovanu i argumentovanu kritiku da upute na račun ljudi koji danas čine vlast“, smatra Mirković. Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda… »