Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 14.01.2018

SNS deli zaduženja

Večernje novosti 14.01.2018
U toku naredne nedelje raspisivanje beogradskih izbora, sednica predsedništva srpske napredne stranke u ponedeljak. Još se ne zna ko je prvi na listi. PREDSEDNICA Narodne skupštine Maja Gojković najverovatnije će ove nedelje raspisati izbore za… »

Đurić: Zaustaviti teror protiv srpskog stanovništva

Večernje novosti 14.01.2018
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić najoštrije je danas osudio "sramotne i kukavičke napade" na imovinu Srba na Kosovu i Metohiji. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić najoštrije je danas osudio "sramotne i… »

Tači i Haradinaj ne odustaju: U sredu o ukidanju suda za zločine OVK

Večernje novosti 14.01.2018
Prištinski list "Gazeta ekspres" piše da glavni kosovski zvaničnici - predsednik Hašim Tači, premijer Ramuš Haradinaj i predsedavajući skupštine Kadri Veselji, ne odustaju od planova da ukinu zakon o Specijalnom sudu za ratne zločine. Prištinski… »

Dijalog Beograda i Prištine: U fokusu ZSO i energetika

Večernje novosti 14.01.2018
Tehnički dijalog Beograda i Prištine nastavlja se u utorak, a teme razgovora prvenstveno bi trebalo da budu još neprimenjeni dogovori iz Briselskog sporazuma - formiranje Zajednice srpskih opština i energetika. Tehnički dijalog Beograda i Prištine… »

Japanski premijer sutra u poseti Srbiji

Večernje novosti 14.01.2018
Japanski premijer Šinzo Abe stiže sutra u zvaničnu posetu Srbiji, zajedno sa delegacijom japanskih privrednika, a domaćin će mu biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Japanski premijer Šinzo Abe stiže sutra u zvaničnu posetu Srbiji, zajedno sa… »

SNS: Subvencije za poljoprivredu rastu iz godine u godinu

Večernje novosti 14.01.2018
Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke istakao je da grad Beograd iz godine u godinu povećava budžet za subvencije za poljoprivredu. Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke istakao je da grad Beograd iz godine u godinu povećava budžet za… »

“Novosti” istražuju "Dejton dva" pusta želja Bošnjaka

Večernje novosti 14.01.2018
Koliko je realna inicijativa iz Amerike o promeni strukture BiH i da li je cilj svega da se trajno ukine Republika Srpska. Ko se igra Dejtonskim sporazumom, opasno se poigrava mirom u Bosni i Hercegovini. DOK je Republika Srpska ovih dana proslavljala… »

Ćute i Jeremić i Tužilaštvo

Večernje novosti 13.01.2018
Medijska mreža Antidot o krivičnoj prijavi. Medijska mreža Antidot je saopštila da Više tužilaštvo još nije reagovalo povodom krivične prijave protiv Vuka Jeremića, koju je ta medijska mreža podnela u aprilu prošle godine. U saopštenju se… »

Veselji: Kosovo će ispuniti sve međunarodne obaveze

Večernje novosti 13.01.2018
Veselji je istakao da će tzv. država Kosovo da sledi agendu evropskih integracija i da će na tom putu za glavnog partnera smatrati SAD. Predsednik Skupštine tzv. države Kosovo Kadri Veselji rekao je danas tokom susreta sa američkim ambasadorom u… »