Izvor: Alo arhiva vesti 18.01.2018

Protestanti zapalili zastavu NATO ispred Sobranja

Alo 18.01.2018
Na dvostrukim protestima ispred Sobranja, protiv NATO i protiv antimakedonske politike aktuelne vlade, zapaljena je zastava Alijanse. Dve grupe aktivista organizovale su proteste ispred Sobranja u vreme obraćanja generalnog sekretara NATO poslanicima… »

Kolinda dan ranije napušta Bosnu i Hercegovinu

Alo 18.01.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović skratila je posetu BiH i okončaće je danas, obilaskom nekoliko opština na području srednje Bosne u kojima su Hrvati većinsko stanovništvo. Poseta Kitarović je najavljena kao trodnevna, ali će ona biti… »

Broj obolelih od malih boginja u Srbiji prešao hiljadarku

Alo 18.01.2018
Za tri i po meseca u Srbiji je registrovano 1.114 slučajeva malih boginja, a dvoje pacijenata je umrlo zbog komplikacija, podaci su Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović - Batut". Najmlađa obolela osoba je uzrasta jedan i po mesec, a… »

Marka Kraljevića išarali kukastim krstovima (FOTO)

Alo 18.01.2018
Nepoznati počinoci iscrtali su kukaste krstove na spomeniku "Kralju (Kraljeviću) Marku" u centru Prilepa, javlja MIA. Makedonska agencija navodi da su iz prilepske lokalne samouprave saopštili da se to desilo prethodne noći i da su vandalski čin… »

Hrvatu pritvor za zločine nad Srbima

Alo 18.01.2018
Sud Bosne i Hercegovine danas je odredio jednomesečni pritvor hrvatskom državljaninu Zdenku Grbavcu, jer se tereti za zločine protiv čovečnosti počinjene nad Srbima. Grbavac (51) je početkom sedmice uhapšen na graničnom prelazu Bijača, prilikom… »

Lekari starici (82) izvadili tumor težak 3,2 kilograma

Alo 18.01.2018
Hirurški tim Opšte bolnice u Sanskom Mostu uspešno je obavio operativni zahvat kojom prilikom je iz stomaka pacijentkinje izvađen tumor težak 3,2 kilograma. Prema rečima hirurga Mustafe Avdagića, koji je i direktor ove zdravstvene ustanove, reč je… »

Mužu ukrala pare i dala ih ljubavniku da kupi pištolj da ga ubije

Alo 18.01.2018
U Baru se ne stišavaju strasti posle pokušaja ubistva Nusreta Ličine (41) zvanog Malika, na koga je u četvrtak uveče pucao Valton Duraj (21), zaposlen u šušanjskoj pekari. Ličina, koji je zadobio četiri prostrelne rane dok je odmarao na trosedu u… »

Zastaće vam dah kada vidite naslednicu Pamele Anderson u toplesu! (18+)

Alo 18.01.2018
Keli Rorbah glumica je i manekenka koja je 2015. godine postala poznata javnosti zbog veze sa glumcem Leonardom Dikaprijem. Keli je postala deo serije "Čuvari plaže" u kojoj je zamenila nekadašnju čuvenu Pamelu Anderson. Zvezda serije se na Havajima… »

Stigao privatni avion za Anastasiju Ražnatović! (FOTO)

Alo 18.01.2018
Anastasija Ražnatović otputovala je u Crnu Goru privatnim avionom. Cecina ćerka se privatnim avionom spustila se na jedan od aerodroma u Crnoj Gori, a fotografijom se pohvalila na svom Instagramu. je za ovaj let odabrala jednostavnu kombinaciju -… »

Rada drastično promenila boju kose! (FOTO)

Alo 18.01.2018
Pevačica Radmila Manojlović je uvek imala prirodne nijanse smeđe-plave boje kose, a sada više nije tako. Rada se pojavila na snimanju Grandove emisije i sve ostavila bez teksta. Svi su se iznenadili kada su ugledali crvenokosu pevačicu. Ubrzo su svi… »