Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 18.01.2018

Oliver Ivanović sahranjen u Aleji zaslužnih građana (Foto sa lica mesta)

BK TV 18.01.2018
Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. 13.30 - Oliver Ivanović sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju 13.15- Vladika Teodosije… »

Tradicionalno plivanje za Časni krst širom Srbije, evo gde i kada

BK TV 18.01.2018
Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obeležava uspomena na Hristovo krštenje na reci Jordan i javljanje Boga u vidu goluba i glasa: "Ovo je sin moj i njega poslušajte", a širom Srbije će, biti organizovana tradicionalna plivanja za Časni… »

Direktor policije izneo najnovija saznanja u vezi sa vozilom koje je korišćeno u ubistvu Olivera Ivanovića

BK TV 18.01.2018
"Te informacije su tačne..." Direktor policije Vladimir Rebić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, potvrdio napise pojedinih medija da je Srbin iz Austrije koji je odavno preminuo vlasnik automobila, koji je pronađen zapaljen u Kosovskoj Mitrovici nakon… »

Geomagnetna oluja sutra pogađa zemlju!

BK TV 18.01.2018
Zemljino magnetno polje sutra će pogoditi geomagnetna oluja najslabije jačine, saopšteno je iz američkog Centra za predviđanje vremenskih prilika u svemiru i Agencije za proučavanje okeana i atmosfere (NOAA). Reč je o fenomenu koji može da utiče… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 19. januar 2018. godine!

BK TV 18.01.2018
BKTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 19. januar. Dnevna štampa u izdanjima za petak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 19. januar i dalje pišu o sahrani brutalno ubijenog… »

Novi zakon za pekare: Više neće moći da vas varaju!

BK TV 18.01.2018
Nova pravila za pekarsku industriju stupila su na snagu 1. januara, a sa ovim zakonom morao bi doći kraj brojnim pekarskim prevarama na domaćem tržištu. Potrošačima bi promenom zakona trebao biti olakšan izbor jer je zagarantovan minimum kvaliteta… »

Javnost da predloži ime novog mosta (video)

BK TV 18.01.2018
Most novog Železičko-drumskog mosta preko Dunava u Novom Sadu još uvek nema zvanično ime, pa je zbog toga njegov projektant Aleksandar Bojović na forumu "NSBuild" predložio da celokupna javnost predloži i da se izglasa najbolje rešenje za ime… »

Oglasio se najstariji sin Olivera Ivanovića: Niko nije slutio da će na slobodi biti neslobodniji!

BK TV 18.01.2018
Oliverov najstariji sin Nikola Ivanović je rekao da koliko su bili ponosni na oca, toliko su strepeli za njegov život. Sahrana Olivera Ivanovića, građani mu odaju POČAST na Novom groblju u Beogradu (FOTO SA LICA MESTA) "Teško je, koliko to samo mi… »

Građani Srbije, spremite se: Danas i sunce i sneg!

BK TV 18.01.2018
Bukvalno nećete znati šta da obučete ako izlazite napolje. U većem delu Srbije danas će biti pretezno sunčano, vise oblačnosti uz provejavanje slabog snega očekuje se ujutru i pre podne u južnim i istočnim krajevima, i to uglavnom u planinskim… »