Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 18.01.2018

Rebronja: Moja plata nije uvećana

Radio sto plus 18.01.2018
Direktor Narodne biblioteke “Dositej Obradović” Elijas Rebronja demantovao je danas pisanje radija Sto plus da je, zbog nepravilno obračunatih koeficijenata, tokom 2016. godine primao veću platu nego što je zakonom dozvoljeno. On je rekao da je… »

Zuković: Atletski reprezentativci odlično rade u Ulcinju

Radio sto plus 18.01.2018
Pomoćnik saveznog kapitena u atletskoj reprezentaciji Srbije Edin Zuković rekao je danas da pripreme reprezentativaca u Ulcinju protiču u najboljem redu i da očekuje dobre rezultate na takmičenjima u dvorani. "Počeli smo 10. januara. Amela Terzić… »

Zatrić: Protiv Crvene zvezde spremi na duge poene

Radio sto plus 18.01.2018
Trener odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je danas da veruje da će napadački potencijal njegovih igrača nadjačati besprekornu defanzivu Crvene zvezde, u derbi utakmici tih rivala u 13. kolu Superlige. "Poštuje njihov sistem, neguju ga… »

U Novom Pazaru počelo merenje kvaliteta vazduha

Radio sto plus 18.01.2018
Narednih mesec dana na području Novog Pazara meriće se kvalitet vazduha, navodi se na sajtu grada. Tender za ovaj posao dobilo je preduzeće „Zaštita na radu i zaštita životne sredine Beograd“, koje će merače za kvalitet vazduha postaviti na… »

Vašington tvrdi da ne stvara kurdsku armiju u Siriji

Radio sto plus 18.01.2018
SAD obučavaju svoje kurdske saveznike iz Sirijskih demokratskih snaga (SDF) ali nemaju nameru da stvaraju novu armiju, saopštilo je američko ministarstvo odbrane. "SAD nastavljaju da obučavaju lokalne snage bezbednosti u Siriji. To ne znači novu… »

Djoković: Uslovi su bili brutalni

Radio sto plus 18.01.2018
Srpski teniser Novak Djoković rekao je da su vremenski uslovi tokom današnjeg meča protiv Gaela Monfisa bili "brutalni", ali da se pripremio za to i dodao da mu je izuzetno drago što je izborio plasman u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije… »

Već tri godine mrtav ali i dalje zaštitnik prava pacijenata

Radio sto plus 18.01.2018
Dom zdravlja u Velikoj Plani pacijente koji nisu zadovoljni uslugom u toj zdravstvenoj ustanovi upućuje da se obrate zaštitniku prava pacijenata Radoslavu Timotijeviću, diplomiranom pravniku koji je mrtav već tri godine, prenosi danas portal… »