Izvor: Sandžak press arhiva vesti 18.01.2018

Novi Pazar na 4. mjestu po broju porođaja – 2347 beba rođeno u 2017. godini

Sandžak press 18.01.2018
Zahvaljujući dobroj organizizaciji stručnog tima ginekološko-akušerskog odjeljenja u Novom Pazaru 2017. godinu obilježilo 2347 poroda. Ginekološko-akušersko odjeljenje Opće bolnice u Novom Pazaru nalazi se na četvrtom mjestu po broju porođaja u… »

Fap krenuo sa rekonstrukcijom igračkog kadra

Sandžak press 18.01.2018
Rukovodstvo Fudbalskog kluba Fap krenulo je sa ozbiljnom rekonstrukcijom prvog tima kako bi u prolećni deo prvenstva ušli sa što jačom ekipom i pokušali da izbore opstanak u društvu srpskoligaša. Već prvog dana prelaznog roka, klub se na… »

Raskrinkana prljava kampanja protiv Tandira

Sandžak press 18.01.2018
Danas se u našu redakciju javio poznati čovjek iz prijepoljskog sporta gospodin Bojan Svičević, koji je javno osudio i demantovao pisanja kroz komentare na portalu Glas Zapadne Srbije, kojima je neko, u njegovo ime pisao kako podržava rad Adisa… »

Preselio na ahiret Selman el Awda nakon 4 mjeseca provedenih u saudijskoj tamnici

Sandžak press 18.01.2018
Inna lillahi ve inna ilejhi radžiun Preselio je šejh Selman el-Awda u 61. godini svog života. Nakon što je 4 mjeseca držan u tamnici,njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo i umro na putu ka bolnici. Njegova supruga je preselila nekoliko prije… »

ZIMSKA PRIČA – Hadžibulića pogodile neistine: Šemsović pokazao pravo lice

Sandžak press 18.01.2018
Prošlog leta iskusni Sead Hadžibulić je najavljivan kao veliko pojačanje Novog Pazara, a dogodilo se da umjesto dugo očekivanog povratka posle uspješnog putešestvija širom bivše Jugoslavije, Evrope i Azije, robusni napadač brzo sukobio s čelnim… »