Izvor: Večernje novosti/Ekonomija arhiva vesti 18.01.2018

Direktor NIS-a: Mi ne očekujemo veća poskupljenja goriva u Srbiji

Večernje novosti 18.01.2018
Generalni direktor NIS Kiril Tjurdenjev. U "duboku preradu" - 300 miliona evra. SIROVA nafta na svetskom tržištu poskupljuje, što se odražava i na cene na našim pumpama, a generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev, ipak, ne očekuje znatniji rast… »

Matijeviću "Slavija luks"

Večernje novosti 18.01.2018
Srpski kralj mesa kupio hotel u Beogradu za 6,5 miliona evra. KRALj mesa Petar Matijević postao je vlasnik drugog hotela u Beogradu. Pored prostora nekadašnjeg "Jugoeksporta" u kome planira da otvori hotel, kupio je i hotel "Slavija luks". - Hotel je… »

Slobodna štednja u Srbiji duplo veća od gotovinskih i potrošačkih kredita zajedno

Večernje novosti 18.01.2018
Devizna štednja po viđenju je jedna od retkih bankarskih usluga u Srbiji koja je tokom protekle dve godine zabeležile rast od preko 50 odsto. BEOGRAD – Devizna štednja po viđenju je jedna od retkih bankarskih usluga u Srbiji koja je tokom protekle… »

Nezakoniti krediti u francima

Večernje novosti 18.01.2018
"Udruženje CHF" Poziva ministarstvo finansija, NBS i banke. Valutna klauzula, kažu, ne važi za dinarske pozajmice. NIJEDAN zakon u Srbiji ne poznaje valutnu klauzulu kao dozvoljenu mogućnost kod odobravanja dinarskih kredita, a građani koji su… »

Nudle iz Rume i u Americi i Kanadi

Večernje novosti 18.01.2018
Kompanija CG Corp Global iz Nepala, koja je u oktobru prošle godine u Rumi otvorila svoju prvu fabriku u Evropi za proizvodnju instant nudli "Wai wai", počinje izvoz i u Ameriku i Kanadu. RUMA - Kompanija CG Corp Global iz Nepala, koja je u oktobru… »

Za dve godine "Delta" ulaže 600 miliona €

Večernje novosti 18.01.2018
Kompanija "Delta holding" završila uspešno prošlu godinu i najavljuje nove, milionske, investicije. Žele Sava centar u koji su spremni da ulože 25 miliona evra, dvostruko više od traženog. KOMPANIJA "Delta holding", za prošlu godinu, uplatila je u… »