Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 18.01.2018

Poslednji pozdrav ispraćaj Olivera Ivanovića: Kosovo je bilo njegov usud (foto/video)

Večernje novosti 18.01.2018
Hiljade građana, državni i crkveni vrh, porodica i prijatelji na beogradskom Novom Groblju ispratili mučki ubijenog Olivera Ivanovića do večne kuće. OLIVER ostaje sa nama kao simbol naše rešenosti da budemo svoji na svome, kao simbol borbe za… »

Proglašeno pet lista, glasaće oko 1,6 miliona birača

Večernje novosti 18.01.2018
Gradska izborna komisija (GIK) do četvrtka posle podne proglasila je pet izbornih lista za lokalne izbore u Beogradu, a na njima će pravo glasa imati oko 1,6 miliona birača. Gradska izborna komisija (GIK) do četvrtka posle podne proglasila je pet… »

Preminuo Jonuz Musliju

Večernje novosti 18.01.2018
Predsednik Skupštine opštine Bujanovac i prvi čovek Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliju preminuo je danas. PREDSEDNIK Skupštine opštine Bujanovac i prvi čovek Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliju preminuo je danas. Prema saznanjima… »

Haradinaj: Euleks i Unmik nisu nadležni da daju odobrenje

Večernje novosti 18.01.2018
Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj izjavio da je stigao zahtev Srbije za "razmenu informacija" u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića, ali i naveo da Unmik i Euleks nisu nadležni da odobre srpskim organima učešće. Premijer tzv. Kosova Ramuš… »

Vučić sa Dodikom o unapređenju odnosa Srbije i Republike Srpske

Večernje novosti 18.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom o unapređenju odnosa Srbije i RS. BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom… »

Ambasador SAD albanskim političarima: Proći ćete kao Milošević

Večernje novosti 18.01.2018
Američki ambasador na Kosovu Greg Delavi upozorio prištinske lidere: Ako pokušate da ukinete sud za zločine OVK, biće teških posledicaposledicama. AMBASADOR SAD u Prištini uputio je "poslednje upozorenje" trojici albanskih političkih lidera na… »

Izaslanik EU za Kosmet: Ubistvo Ivanovića ugrožava dijalog

Večernje novosti 18.01.2018
Atentat na Olivera Ivanovića ozbiljno je doveo u pitanje dijalog Beograda i Prištine, ocenio je nekadašnji izaslanik EU za Kosovo Volfgang Petrič. Atentat na Olivera Ivanovića ozbiljno je doveo u pitanje dijalog Beograda i Prištine, ocenio je… »

Razbijeno staklo na prostorijama SNS u Lazarevcu (foto)

Večernje novosti 18.01.2018
Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da je tokom noći razbijeno staklo na prostorijama stranke u Lazarevcu. BEOGRAD - Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da je tokom noći razbijeno staklo na prostorijama stranke u… »

Otkud Haradinaju toliko bogatstvo?

Večernje novosti 18.01.2018
Haradinaj je naime tiho proslavio Novu godinu sa suprugom, troje dece i nećakom u Švajcarskoj – ni manje ni više nego u hotelu Karlton u Sankt Moricu. Švajcarski list Noje cirher cajtung objavio je tekst u kojem piše o baškarenju kosovskog… »

Dačić: Dobro je da se sa Crnom Gorom ne svađamo kao u Tadićevo vreme

Večernje novosti 17.01.2018
Potpredsednik Vlade Republike Srbije u emisiji ''Argument'' na televiziji Pink M govorio o odnosima dve susedne zemlje. POTPREDSEDNIK Vlade Srbije dao je intervju za televiziju Pink M n akon posete Crnoj Gori, i tom prilikom je govorio o razvoju odnosa… »