Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 18.01.2018

Nišlije se protive prinudnom iseljenju samohrane majke

Večernje novosti 18.01.2018
Inicijativa sugrađana za zaštitu samohrane majke Olivere Tanasković i njena dva maloletna sina. Za danas zakazano okupljanje na Sinđelićevom trgu. MNOGOBROJNI žitelji Niša su pokrenuli akciju kako bi se danas u njihovom gradu sprečilo - kako… »

Pirotski ćilim za Gagu

Večernje novosti 18.01.2018
Pevačica Ledi Gaga u haljini srpske dizajnerke Ane Ljubinković. PEVAČICA Ledi Gaga (31) objavila je na "Instagramu" nekoliko fotografija u ružičastoj kreaciji od kože srpske dizajnerke Ane Ljubinković. Pop zvezda se fotografisala za "Haus… »

Eksproprijacija zakočila putare

Večernje novosti 18.01.2018
Na obilaznici oko Novog Pazara uskoro će biti završena tek polovina posla. Od 5.500 metara, za 12 godina izgrađeni samo most i kilometar puta. IAKO je na obilaznici oko Novog Pazara, koja se gradi od 2005, dosad podignut samo jedan most i uređen jedan… »

Otkriven uzrok zagađenja drenažnog kanala Kula-Vrbas: JKP "Komunalac" zatečen nalazom

Večernje novosti 18.01.2018
Ekolozi saopštili da je otkriven zagađivač drenažnog kanala između Kule i Vrbasa. Direktor: Havarije nisu bile takve da izazazovu pomor. EKOLOŠKI pokret Vrbasa saopštio je da je vodna inspekcija otkrila da je zagađivač drenažnog kanala… »

Istorijski arhiv u Smederevskoj Palanci posle dve i po godine izašao iz blokade

Večernje novosti 18.01.2018
Istorijski arhiv "Veroslava Veljašević" u Smederevskoj Palanci saopštio je danas da je posle 891 dan (oko dve i po godine) "izašao iz blokade" SMEDEREVSKA PALANKA - Istorijski arhiv "Veroslava Veljašević" u Smederevskoj Palanci saopštio je danas da… »

Istina o zločinima fašista u Sremu

Večernje novosti 18.01.2018
Knjige Drage Njegovana svedoče o nedelima mađarskih fašista. Anton Bauer predvodio sve policijske snage u Sremu. U OVIM januarskim danima kada se sećamo tragičnih događaja zloglasne racije u Bačkoj i dok se privode kraju pripreme za obeležavanje… »

Iskusne vozače mami plata od 2.000 evra

Večernje novosti 18.01.2018
Da li gradskom saobraćaju preti kolaps uprkos tome što je odobreno zapošljavanje 30 novih vozača. Dok u JGSP "Novi Sad" kažu da imaju vozača, sindikati upozoravaju da problemi tek predstoje. PROBLEM odlaska vozača iz Srbije u zemlje Evropske unije… »

Kraljevo: Dogovor stanara oko upravnika ili novi namet

Večernje novosti 18.01.2018
Gradsko veće u Kraljevu utvrdilo naknade za prinudne upravnike u zgradama. UKOLIKO odbornici lokalnog parlamenta usvoje predlog Gradskog veća, Kraljevčani koji u svojim zgradama ne izaberu upravnika volontera, prinudnom, odnosno profesionalnom… »

Novi Pazar: Neispravna voda u 27 škola i javnih česama

Večernje novosti 17.01.2018
U 16 osnovnih škola na području Novog Pazara, kao i na 11 javnih česama voda nije ispravna za piće, pokazalo je ispitivanja Instituta za javno zdravlje Kragujevac. NOVI PAZAR - U 16 objekata osnovnih škola na području Novog Pazara, kao i na 11… »

Amandmanima "ugojili" kasu u Lučanima

Večernje novosti 17.01.2018
Odbornici skupštine opštine u Lučanima usvojili budžet za 2018. koji predviđa nove kredite. Sa projektovanih 740 miliona dinara, stiglo se do čak 875. GLASOVIMA većine odbornika, konačno je usvojen budžet lokalne samouprave u Lučanima za 2018… »