Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 18.01.2018

''Egzit'' zvanično najbolji evropski festival

Večernje novosti 18.01.2018
U konkurenciji 350 festivala koji se održavaju u više od 35 zemalja ''Egzit'' je, na dodeli Evropskih festivalskih nagrada u Holandiji, proglašen za najbolji festival Evrope. EGZIT je i zvanično najbolji festival Evrope. Na dodeli Evropskih… »

Kazne za parkiranje naplaćivali u picama

Večernje novosti 18.01.2018
Službenici američkog grada Solt lejk Sitija su u zamenu za italijanske specijalitete, trebali da oproste brojne prekršaje vlasnika i zaposlenih obližnje picerije. ČETVORICA gradskih službenika iz Solt Lejk Sitija u SAD dobila su otkaz zato što su… »

"Ničim izazvan" sviraju 14. februara u Domu omladine Beograda

Večernje novosti 18.01.2018
Rok sastav "Ničim izazvan" nastupiće 14. februara u Domu omladine Beograda. BEOGRAD - Rok sastav "Ničim izazvan" nastupiće 14. februara u Domu omladine Beograda. Bend je dobio MTV EMA nagradu i ovo je četvrta godina zaredom kada će za Dan… »

Zadrugari u čudu: Maca kuvala kafu u tiganju (video)

Večernje novosti 18.01.2018
Maca Diskrecija često ima bisere o kojima svi pričaju, a deluje kao da joj nikada ne fali inspiracija. MACA Diskrecija jedna je od najinteresantnijih učesnica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti, Zadruge. Ona često ima bisere o kojima priča… »

Kris Karter za “Novosti” Autor serije “Dosije Iks”: Okrenuli smo svet naopačke

Večernje novosti 18.01.2018
Tvorac kultne serije koja se posle velikog uspeha, naročito 90-ih, 2016. vratila na male ekrane u ekskluzivnom intervjuu otkriva kako je njegovo TV čedo postalo toliko popularno. NASTALA je još 1993. i postigla neverovatan uspeh širom sveta… »

Uvek nosite dobar kaiš

Večernje novosti 18.01.2018
Kaiš je svakako detalj koji, pored efektnog sata, daje poseban pečat svakom "stajlingu", naravno, u zavisnosti od prilike za koju se spremate. KAIŠ je svakako detalj koji, pored efektnog sata, daje poseban pečat svakom "stajlingu", naravno, u… »

Novi spot Jelene Kostov: Stara pesma u novom ruhu

Večernje novosti 18.01.2018
Jelena Kostov je, osluškujući publiku na nastupima, odlučila da "osveži" singl "Ona ne zna za mene" NEKADAŠNjA "Zvezda Granda" Jelena Kostov je, osluškujući publiku na nastupima, odlučila da "osveži" singl "Ona ne zna za mene" star osam godina… »

Putujte, bićete srećniji

Večernje novosti 18.01.2018
Naučnici su dokazali da nas putovanja zaista čine srećnijim, kreativnijim i pametnijim, jer promena mesta boravka i upoznavanje drugih kultura utiču na posmatranje stvari iz druge perspektive. DA JE SVET knjiga, a da oni koji ne putuju čitaju samo… »

Marčelov rođendanski koncert

Večernje novosti 18.01.2018
Tradicija se nastavlja 20. januara u klubu "Elektropionir" MUZIČAR i pisac Marko Šelić Marčelo će 20. januara u beogradskom klubu "Elektropionir" sa "Napetim kvintetom" tradicionalno proslaviti rođendan na koncertu sa Beograđanima (karte 600… »

Ana Nikolić stavila tačku na brak sa Rastom, ali ne i na saradnju

Večernje novosti 18.01.2018
Pevačica je na "Instagramu" objavila video najavu za njihov zajednički koncert 16. februara u areni "Boris Trajkovski" u Skoplju. PEVAČICA Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta pre nekoliko meseci stavili su tačku na brak, ali ne i na poslovnu… »