Arhiva » Vesti » Dnevnik 19.01.2018

Regionalna liga: Vojvodina u nedelju dočekuje Solaris

Dnevnik petak, 19. januar 2018.  |  Dnevnik.rs

Novosađani su sa novim trenerom Darkom Bilićem u prošlom kolu u zagerbu savladali Medveščak i sada s ulogom favorita ulaze i u duel sa Šibenčanima. Doduše, Solaris se na polusezoni pojačao, novi predsednik postao je Perica Bukić, dovedena su četiri igrača, a ambicije kluba su podignute na viši nivo. Kako trener Vojvodine Darko Bilić kaže, iza ekipe je mesec dana žestokog rada.

„Najviše smo radili na popravljanju fizičke spreme, mada je to teško raditi dok traje takmičenje. Takođe smo radili i nekim promenama tehnike i taktike. Moramo da idemo stepenicu po stepenicu i da napredujemo. U sklopu rada su i ova utakmica sa Solarisom, sledeća sa Nišom, a neka kruna bi trebalo da bude duel sa Zvezdom ovde. Iako Solaris u Novi Sad neće doći sa belom zastavom, ne bismo rebali da imamo većih problema u ovoj utakmici. Mi smo favoriti i od te uloge ne bežimo. Ukoliko budemo uradili sve što se dogovorimo pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje. Igramo na našem bazenu i pozivamo navijače da dođu da nas podrže, kako bismo zabeležili novi trijumf„, kaže Bilić.

Novosađani će u ovom duelu nastupiti oslabljeni. Pored nekolicine rovitih igrača najveći problem predstvalja povreda prvog beka i jednog od najiskusnijih igrača Marka Crvenka.

„On je obnovio povredu oka i kakao sada stvari stoje za njega je ova sezona najverovatnije završena. To je za nas veliki hendikep, pogotovo što nam je i drugi bek Vladan Mitrović van stroja. Ali, sada će priliku da se dokažu dobiti neki mlađi igrači i nadam se da će je iskoristiti na pravi način“, rekao je Bilić.

G. Malenović

Program

Sutra

Regionalna A1 liga

Mornar – Jug (16)

POŠK – Mladost (18)

Budva – Primorac (19)

Regionalna A2 liga

Sutra

Crvena zvezda – Valjevo (19.15)

Nais – Medveščak (20)

Nedelja

Vojvodina – Solaris (19)


Objavljeno na sajtu dnevnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Vaterpolo Vojvodina Solaris

©2019 Netmark d.o.o.