Arhiva » Vesti » Danas 22.01.2018

Gužve u saobraćaju do 12. februara

Danas ponedeljak, 22. januar 2018.  |  Piše: S. M. M. Piše: Beoinfo P

Zbog radova na Brankom mostu gužve su neminovne i svakodnevne. Kolone automobila, pogotovu u vreme špica, su duge a vozači ponekad čekaju na prelazak mosta i po pola sata.

Nervozni su i pešaci koji svakodnevno „preskaču“ pojedine deonice na kojima se radi.

Radovi na Brankovom mostu vredni više do 200 miliona dinara počeli su 17. avgusta 2017. godine, kada je gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao da je krajnji rok za završetak radova "najviše dva i po meseca" i dodao da će most biti završen u prvoj polovini decembra i to pet od ukupno šest traka.

Nešto kasnije i gradski menadžer Goran Vesić izjavljivao je će veći deo posla na Brankovom mostu biti završen već oko 10. decembra prošle godine. I on je najavljivao da će u saobraćaj biti pušteno pet saobraćajnih traka, osim žute trake iz pravca Novog Beograda ka starom delu grada.

Kako rok za završetak radova nije ispoštovan, Vesić je rekao da će ipak sve biti gotovo do 12. februara, kada će sve tri trake biti puštene i da će tada saobraćaj biti normalizovan.

Vozači sada mogu da koriste tri trake iz pravca Starog dela grada prema Novom Beogradu. Iz pravca Novog Beograda prema starom delu grada dve trake, izuzev zaustavne trake koja će se koristiti za radove do februara, kada se očekuje okončanje ovog posla.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2019 Netmark d.o.o.