Izvor: BK TV arhiva vesti 22.01.2018

Skoplje osudilo paljenje makedonske zastave u Solunu

BK TV 22.01.2018
Makedonska vlada osudila je "izolovane incidente". U saopštenju se posebno osuđuje paljenje makedonske zastave, što se dogodilo tokom protesta povodom novog imena Makedonije i poručilo da će zvainčno Skoplje nastaviti iskreno da gradi poverenje sa… »

Makedoniju žele da podele na četiri dela - jedan bi pripao Srbiji!

BK TV 22.01.2018
Grčki nedeljnik "Elefteri ORA", blizak Grčkoj pravoslavnoj crkvi i desničarskim ekstremistama, objavio je unajnovijem broju od 21. januara, mapu podeljene Makedonije između Albanije, Grčke, Srbije i Bugarske, preneo je portal Antipreš na albanskom… »

Otmica u regionu: Uvukli tinejdžera u automobil, a onda ga više sati maltretirali!

BK TV 22.01.2018
Istraga je u toku! Trojica mladića iz Foče starosti između 22 i 24 godine u noći između petka i subote pretukla su sugrađanina M.B.(19), pišu bosanski mediji. Pretučeni mladić nasilje je prijavio u subotu ujutru oko 4 sata lokalnoj policijskoj… »

Tragedija: Poginuo na ski stazi u Kolašinu

BK TV 22.01.2018
Petar Lučić iz Budve podlegao je povredama koje je zadobio prilikom pada na ski stazi u Kolašinu. Budvanin je preminuo u Kliničkom centru, prenose "Vijesti". Odeljenje bezbednosti u Kolašinu je oko 16 časova obavešteno o nezgodi na ski stazi u… »

Podizanje gotovine na bankomatima u evrima

BK TV 22.01.2018
Uz pomoć debitne kartice podizanje evra s bankomata. Komercijalna banka je svim klijentima koji su vlasnici deviznih računa, omogućila podizanje gotovine u evrima na bankomatima Banke na više od 60 lokacija, od kojih je polovina u Beogradu, uz pomoć… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 23. januar 2018. godine!

BK TV 22.01.2018
BKTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 23. januar. Dnevna štampa u izdanjima za utorak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 23. januar pišu slučaju porodilje iz Niša, koja je… »

I računovođi u BIA beneficirani radni staž - 60 odsto ima povlastice iako ne rade nikakav opasan posao

BK TV 22.01.2018
Analiza! Dodelom beneficiranog radnog staža i onima koji ne rade opasne i po zdravlje štetne poslove državna kasa oštećena za najmanje 13,3 miliona evra. Ako se tome doda da jedan deo zaposlenih ima i dodatak na platu, odnosno drugačije koeficijente… »

"Svi misle - Vučiću, završi to, a mi ćemo ti odrubiti glavu!" Predsednik Srbije najavio rešenje za Kosovo za dva meseca!

BK TV 22.01.2018
"Neće nam dozvoliti ulazak u Evropsku uniju bez jasno rešenog pitanja granica", rekao je predsednik Vučić. "Kako ćemo da ga rešimo, to je druga stvar. Hoćemo li da ga rešavamo ili nećemo? Narod će svakako na nekom referendumu morati da kaže… »

Ovo je prvi pametni supermarket: Uzimate šta god hoćete sa rafova, kasa nema! (video)

BK TV 22.01.2018
Mušterija uzima šta god poželi sa rafova i kasnije izlazi slobodno iz radnje bez ikakvog zadržavanja na kasi. Naime, kamere prate svaki pokret potrošača, a dug se automatski beleži na elektronskom novčaniku i kartici na vašem telefonu u trenutku… »

Užas od ranog jutra kod Valjeva: Voz udario u automobil, dve osobe poginule!

BK TV 22.01.2018
Strašno! Dvojica muškaraca poginula su rano jutros u mestu Popučke kod Valjeva kada je voz naleteo na njihova kola, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Do nesreće je došlo oko 5.00 sati ujutru, a muškarci su nastradali na licu mesta. Voz je naleteo na… »