Izvor: Svet plus arhiva vesti 22.01.2018

Zadruga: Miljan diskvalifikovan! Zbog prestupa dužan da plati 50.000 evra! (VIDEO)

Svet plus 22.01.2018
Miljan diskvalifikovan iz rijalitija "Zadruga"! Zbog prestupa dužan da plati 50.000 evra! U toku noći "Zadrugu" je napustio Nikola Arsić koji je dobio najmanje glasova publike ali to nije bio jedini izlazak sinoć. Miljan Vračević sam je odlučio da… »

Zadruga: Moguće pomirenje Slobe i Kije. Nikad ne reci nikad!

Svet plus 22.01.2018
Ognjen Amidžić razgovarao je sa Kijom o njenom suprugu Slobi. Da li je moguće pomirenje Slobe i Kije?! Nikad ne reci nikad, kaže Kristina! Ognjen Amidžić sinoć je intervjuisao pojedine zadrugare, a tom prilikom Kija i Luna otvorile su dušu i… »

Teško detinjstvo: Mina Kostić izgubila sestru sa samo trinaest godina!

Svet plus 22.01.2018
Mina Kostić je imala teško detinjstvo, izgubila je sestru sa samo trinaest godina! Pevačica Mina Kostić nerado govori o svom teškom detinjstvu, trudi se da ide napred i da se ne osvrće na sve ono loše što joj se dešavalo. Priča se, da se baš… »

Kupuju ih zbog trenda: Rase pasa koje vlasnici napuštaju!

Svet plus 22.01.2018
Ljudi ih kupuju zbog trenda, a potom im dosade. Psi nisu igračke! Rase pasa koje vlasnici napuštaju! Pomama za francuskim buldozima i mopsevima povećala je broj napuštenih pasa na ulici jer vlasnici često ne razmišljaju o tome da pas nije igračka… »

Džumandži: Dobrodošli u džunglu! (VIDEO)

Svet plus 22.01.2018
U bioskopima "Džumandži"! Dobrodošli u džunglu! Četvoro srednjoškolaca otkrivaju staru video igru za koju nikad ranije nisu čuli. Od tog trenutka biće uvučeni u zabavan svet džungle i postati avatari prema sopstvenom izboru. Spenser će tako… »

Beki Bekić: Novim spotom za pesmu Otac, vratio se u najranije detinjstvo! (VIDEO)

Svet plus 22.01.2018
Pevač Beki Bekić, novim spotom za pesmu "Otac", vratio se u najranije detinjstvo! Detinjstvo je najbezbrižniji period u životu čoveka, a pevač je spot za pesmu "Otac" staru 22 godine, snimio u kući vojvode Stepe Stepanovića. On je želeo da svoje… »

Starenje je neminovno: Da li ste svesni da i sami ubrzavate ovaj proces?!

Svet plus 22.01.2018
Starenje je neminovno, ipak da li ste svesni da i sami ubrzavate ovaj proces?! Starenje je neizbežna stvar, ali postoje neke greške koje sami činite, a koje škode vašoj koži i mogu da učine da izgledate starije. Verovatno ste već imali priliku da… »

Dnevni horoskop za 22. januar 2018. godine!

Svet plus 22.01.2018
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. januar 2018. godine na portalu Svet Plus. Ovan 21.3.- 20.4. Danas ćete možda osetiti neočekivano oslobađanje napetosti koje vas je toliko kočilo i ograničavalo u… »